JÄSENYYTEESI KUULUVAT VAKUUTUKSET

Ammatillinen vastuuvakuutus

YTK-Yhdistyksen jäsenenä sinulla on vastuuvakuutus ammatissasi, toimessasi tai virassasi syntyvän vahingonkorvausvelvollisuuden varalle.

Oikeusturvavakuutus ​​​​​​​1.1.2018 lukien

YTK-Yhdistyksen jäsenenä sinulla on käytössäsi oikeusturvavakuutus työ- tai virkasuhteeseesi liittyvien riita- ja rikosasioiden varalta.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 1.1.2018 lukien

YTK-Yhdistyksen jäsenenä kuuluu vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Uudet vakuutusehdot kattavat tapaturmien hoitokuluja jopa 8000 euroon saakka.

Oikeusturvavakuutus 31.12.2017 asti

YTK-Yhdistyksen jäsenenä sinulla on oikeusturvavakuutus laittoman irtisanomisen varalle. 31.12.2017 mennessä sattuneet vahingot korvataan Lähitapiolan vakuutuksesta.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 31.12.2017 asti

YTK-Yhdistyksen jäsenenä sinulle kuuluu vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. 31.12.2017 mennessä sattuneisiin vahinkoihin sovelletaan vanhoja vakuutusehtoja.