YTK-Yhdistys on vakuuttanut jäsenensä ryhmävakuutuksilla. Vakuuttajana toimii OP Vakuutus.

Ammatillinen vastuuvakuutus

YTK:n täysjäsenenä sinulla on vastuuvakuutus ammatissasi, toimessasi tai virassasi syntyvän vahingonkorvausvelvollisuuden varalle.

Oikeusturvavakuutus 31.12.2017 asti

YTK:n täysjäsenenä sinulla on oikeusturvavakuutus laittoman irtisanomisen varalle. 31.12.2017 mennessä sattuneet vahingot korvataan Lähitapiolan vakuutuksesta.

Oikeusturvavakuutus
​​​​​​​1.1.2018 lukien

YTK:n täysjäsenenä sinulla on käytössäsi oikeusturvavakuutus työ- tai virkasuhteeseesi liittyvien riita- ja rikosasioiden varalta.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 31.12.2017 asti

YTK:n täysjäsenyyteen kuuluu vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. 31.12.2017 mennessä sattuneisiin vahinkoihin sovelletaan vanhoja vakuutusehtoja.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus 1.1.2018 lukien

YTK:n täysjäsenyyteen kuuluu vapaa-ajan tapaturmavakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Uudet vakuutusehdot kattavat tapaturmien hoitokuluja jopa 8000 euroon saakka.