Jäsentemme toiveesta tarjoamme edun kielikurssille

Aloita kokonaan uuden kielen oppiminen tai nosta kielitaitosi uudelle tasolle WordDive-mobiilisovelluksen avulla. Tekoälyyn pohjautuva, palkittu sovellus auttaa sinua oppimaan tosielämän kielitaidon nopeasti.

Tarjoamme jäsenillemme 2 kuukautta opiskeluaikaa kaupan päälle, kun ostat 6 kk:n kurssin.

Lunasta tarjous nyt ja vahvista kielitaitoasi ammattilaisten suunnittelemilla kursseilla. Juuri tänään on täydellinen päivä aloittaa oppiminen!

Näin otat jäsenetusi käyttöön:

1. Kirjaudu OMA+palveluun. Ota talteen OMA+palvelusta tarjouskoodisi ja siirry siellä olevasta linkistä suoraan aktivoimaan tilauksesi.
  2. Kun olet ostamassa haluamaasi kielikurssia WordDive-sivustolla, syötä tarjouskoodi sille varattuun kenttään ja lunasta etusi.
  3. Seuraa WordDiven ohjeita, se opastaa sinut opiskelun alkuun. Voit opiskella joko mobiilisovelluksella tai selainversiolla. Opi ja nauti!
WordDive kielikurssit YTK-Yhdistys jäsenetu helppo tapa oppia mobiili