Rekryklubi-tapahtumat 2018

salit Move1 ja Move2
    klo 11 - 16

Alma-talo, Alvar Aallon katu 3C, Helsinki
    (katutason aula + auditorio)
    ​​​​​​​klo 11 - 16

Alma-talo

• Tampere

Aamulehti, Siperia-liikekeskus

• Oulu

Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkea

Rekryklubi on YTK-Yhdistyksen ja Monsterin yhteistyössä järjestämä työnhakutapahtuma, jossa saat

• ajantasaista tietoa tämän päivän työnhausta
  • vinkkejä oman osaamisesi tunnistamiseen ja esiintuomiseen
  • kontakteja työelämään

Ilmoittautuminen

YTK-Yhdistyksen jäsenenä olet etusijalla, kun tapahtumailmoittautuminen aukeaa. Tapahtumiin mahtuu mukaan 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta.​​​​​​​ Ilmoittautuminen aukeaa noin kuukautta ennen tapahtumaa.

Seuraava Rekryklubi 24.4. Helsingissä Alma-talolla

Tule kuulemaan, miten hyödynnät somea työnhaussa tai miten brändäät oman osaamisesi. Paikalla myös kattava joukko yhteistyökumppaneita, joiden kanssa pääset verkostoitumaan. Lisäksi pääset keskustelemaan työttömyysturva-asiantuntijoiden kanssa tai harjoittelemaan video-cv:n tekemistä.

Rekryklubi Facebookissa

Liity mukaan Rekryklubi Facebook-ryhmään ja tule keskustelemaan työnhausta ja työelämän ilmiöistä.

Miten intohimosta tehdään ammatti

Helmikuun Rekryklubi-tapahtuma suunnattiin opiskelijoille, ja siellä mukana olivat Ristiote-kanavan personal trainerit Joosua "Jope" Visuri ja Joonas Haapasaari kertomassa siitä, miten intohimosta tehdään ammatti ja miten somea voi hyödyntää työnhaussa. Katso videotallenne!

YTK-Yhdistys

Monster