Haluatko kehittää osaamistasi? Webinaareja sinulle – ole hyvä!

Tänä vuonna syksy on uuden alku monin eri tavoin kuin ennen. Palasitko töihin tai opintoihin etänä vai etsitkö kokonaan uutta suuntaa? Kokosimme sinulle tähän syksyyn monipuolisen webinaarivalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisen kehittämiseen – ole hyvä ja valitse mieleisesi!

Tutustu tuleviin webinaareihin:

30.9. Erotu työnhaussa!

Miten loistat työnhaussa ja urasuunnittelussa hyödyntäen Mazhr-palvelun työkaluja?

Opit hyödyntämään Mazhr-palvelua:

• Omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Oman osaamisen kuvaamisessa erottuvasti ja jakamisessa eri kanavissa
  • Itselle sopivien työpaikkojen löytämisessä

Kenelle:
YTK-Yhdistyksen jäsenille, jotka ovat lunastaneet jäsenetunsa ja tehneet Mazhr-palvelussa aloituspaketin (sis.Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Motivaatio ja arvot -testit). Jäsenetukoodisi löydät YTK-Yhdistyksen OMA+ palvelusta.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu nyt!

6.10. Uramuotoilun abc

Miten voit edistää omaa uraa ja työllistymistä muotoilun keinoin?

• Tiistaina 6.10. – Kellonaika tarkentuu ja ilmoittautuminen avautuu lähempänä ajankohtaa
  • Kouluttajina Workday Designers, työelämän muotoilutoimisto

Webinaarissa opit:

• Miksi muuttuvassa työelämässä tarvitaan uudenlaisia taitoja ja kykyä muotoilla omaa uraa
  • Konkreettisia työkaluja sekä uusia näkökulmia uran kehittämiseen

Kenelle: Avoin kaikille jäsenille

Lisätietoa tulossa pian!

Aiemmat webinaarit:

Linkedin I

Miten hyödynnät LinkedIn-profiilia työnhaussa?

• Kouluttajana Pipsa Aro
  • LinkedIn-webinaarikokonaisuuden I-osa

Kertaa kootut vinkkimme webinaarista! ​​​​​​​

Linkedin II

Miten verkostoidut ja teet toimivia postauksia LinkedIn:ssä?

Katso tallenne webinaarista OMA+:n kautta.

Webinaareihimme voivat osallistua kaikki YTK-Yhdistyksen jäsenet. Webinaaritallenne on tarkoitettu ensisijaisesti webinaariin ilmoittautuneille ja osallistuneille. Tallenne on katsottavissa viikon ajan webinaarin jälkeen. Tallenne on tekijänoikeuksien alainen, ethän jaa sitä eteenpäin.

Lue webinaarin tärpit blogistamme!