Oma urasuunnittelija!

Urasuunnittelija ja työelämätaitovalmentaja käyttöösi – valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivat yhteistyömenetelmät – olet heti monta askelta lähempänä työelämäsi tavoitetta!

Oletpa tällä hetkellä ilman työtä tai etsimässä uusia työtehtäviä nykyisen tilalle, urasuunnittelija on tukenasi!

Hinnat YTK-Yhdistyksen jäsenille

• 89 € + alv (norm 99 € + alv) tapaaminen (50 min) Espoossa tai puhelimessa sisältäen coachusta työnhaun tueksi, palautteen ja parannusvinkit CV:hen ja työhakemukseen, vinkkejä työnhaun tehostamiseksi ja kotitehtäviä
  • Räätälöity työnhakuvalmennus ja urasuunnittelu, jossa sovittu määrä tapaamisia ja tukitoimin henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Kysy YTK-Yhdistyksen jäsen hintaa.

Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä lisätietokenttään etukoodi YTK. Jäsenyys saatetaan tarkistaa.

Ota yhteyttä, niin selvitetään, millainen työuravalmennus vie sinua lähemmäksi tavoitteitasi.
info@mentoritas.fi, 040-531 4637

Tutustu yhteistyömahdollisuuksiin tarkemmin: