YTK-Yhdistyksen puhelinpalvelu on kiinni perjantaisin 28.8. saakka.

Mazhr - kohti onnellisempaa (työ)elämää

Mazhr tukee koko elämänmittaisen uran suunnittelussa, aina opinnoista eläkkeelle saakka. Mazhr auttaa tunnistamaan oman potentiaalin ja vahvuudet sertifioitujen testien kautta, ja auttaa löytämään omannäköisen urapolun ja unelmatyön. Ymmärtämällä paremmin itseämme, voimme navigoida helpommin muuttuvassa työelämässä ja luoda merkityksellisiä urapolkuja.

Mazhr:n tavoitteena on tuoda yhteen työnhakijat ja työnantajat, joilla on samat arvot ja tarpeet - ja luoda onnellisempaa (työ)elämää.

YTK-Yhdistys tarjoaa sinulle aloituspaketin uudistuneeseen Mazhr-palveluun. Pääset tekemään Persoonallisuus & Työkäyttäytyminen sekä Arvot & Motivaatio -testit hintaan 18,90 € / testi (arvo 49,90 € / testi). Tutustu Mazhr-palveluun, lisätietoa tulossa pian!

Katso etukoodisi OMA+ palvelusta.

Mazhr kohti onnellisempaa (työ)elämää