Hyödyllisiä kursseja ja verkkokoulutuksia

Täältä löydät tieoa tulevista koulutuksista. Verkkokoulutuksista saat käytännönläheistä neuvoa ja ideoita työnhaun tueksi. Kokeneet ammattilaiset opastavat sinua hiomaan profiiliasi sosiaalisen median kanavissa ja hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa. Olit sitten työtä etsimässä tai tulevaisuuden mahdollisuuksia silmällä pitämässä, niin kurssien vinkeistä on varmasti hyötyä!


Verkkokurssit

7.5. klo 12-14 ja 22.5. klo 12-14
Linkedin työnhaku 

sis. henkilöbrändäys-osuuden, työpaikkahaut ja hakuvahdit, piilotyöpaikat, profiilin optimointi ja ryhmät työnhaussa 
HINTA 59,90 euroa, sis. alv


Valmennukset

3.6.-26.6.2019
Valmennus työttömille työnhakijoille
Valmennus työttömille työnhakijoille, joilla olisi kiinnostusta työllistyä teollisuusalalle. Valmennusjakso pitää sisällään seitsemän tapaamista, joilla tutustutaan eri yritysten työllistymismahdollisuuksiin. Lisäksi saat tietoa mm. osaamisen täydentämisen vaihtoehdoista, työlainsäädännöstä ja sinulla on mahdollisuus suorittaa työturvallisuuskortti. Tarvittaessa myös työnhakemuksen ja ansioluettelon päivitys. Katso tästä tarkemmat tiedot.
MAKSUTON.

8.5. klo 13-15, Tullikamarin Pakkahuone, Tampere
Työtä ja tietoa nuorille osaajille!

Nuorille töitä Pirkanmaa-tapahtumassa alle 30-vuotiaat kohtaavat työnantajia eri toimialoilta. Tarjolla työpaikkoja ja tietoa eri koulutusvaihtoehdoista. Lisäksi tapahtuman työnhakuklubilta saat uusia vinkkejä mm. työnhakuun ja oman osaamisen markkinointiin. Katso tästä tarkemmat tiedot tapahtumasta. 

Linkki kyselyyn