Tukea työnhakuun

Me tunnemme työnhaun haasteet ja haluamme osaltamme tukea ja helpottaa työnhakuasi. YTK:n täysjäsenenä hyödyt monista työnhakua tukevista palveluista.

Rekryklubi

Rekryklubi-tapahtumissa saat ajantasaista tietoa työnhausta, vinkkejä oman osaamisesi tunnistamiseen ja esiintuomiseen sekä kontakteja työelämään.

Työnhaun verkkovalmennus

Täysjäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua jäsenetuhintaan Cimson Koulutuspalveluiden työnhaun verkkokoulutukseen, josta saat intoa ja ideoita työhakuun.

Takaisin töihin

Mikäli sinut on irtisanottu tai olet irtisanomisuhan alla, voit päästä YTK-Yhdistyksen, ManpowerGroupin ja Right Managementin yhteistyössä järjestämään työnhaun tukiohjelmaan, joka valmentaa tehokkaaseen ja tulokselliseen työnhakuun.

Oma urasuunnittelija

Urasuunnittelija ja työelämätaitovalmentaja käyttöösi – valitse juuri sinun tarpeisiisi sopivat yhteistyömenetelmät – olet heti monta askelta lähempänä työelämäsi tavoitetta!