webinaarit ja koulutukset

  Täältä löydät monipuolisen webinaari- ja koulutusvalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisesi kehittämiseen.  Tulevista livewebinaareista viestimme nettisivuilla, uutiskirjeissä ja some-kanavissa. Pysy kuulolla ja tutustu aiempien webinaarien tallenteisiin OMA+:ssa! Tärpit voit tarkistaa myös blogistamme!

  Ajankohtaista

  4T Summit tapahtumalogo

  Mitkä taidot ovat työelämässä onnistumisen kannalta merkityksellisimpiä? Miten jaksan muuttuvassa työelämässä tänään ja huomenna? Syyskuun 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -onlinetapahtumassa pääsemme pureutumaan näihin teemoihin Henri ”Henkka” Hyppösen, Perttu Pölösen ja muiden asiantuntijoiden luotsaamana. #4TSummit

  Tutustu tästä!

  Joni Jaakkola istuu portailla

  Hyvinvointivalmentajat Joni ja Kaisa Jaakkola opastavat parempaan hyvinvointiin ja #työelämäkuntoon2022. Hyödynnä hyvinvointiluentojen käytännölliset vinkit veloituksetta ja katso tallenteet OMA+:sta.

  Lue lisää!


  eduhouse myspeaker logo

  Ilmaiset, kompaktit ja ajankohtaiset verkkokoulutukset työelämätaitojesi kehittämiseen. Opiskele verkkokursseilla ajasta ja paikasta riippumatta tai osallistu vuorovaikutteisiin reaaliaikaisiin etäkoulutuksiin Teamsilla!

  Tutustu uudistuneisiin koulutuksiin!

  kädet yhdessä

  Mitä jokaisen tulisi tietää testamenteista ja edunvalvonnasta?

  Oletko ajatellut, että teet testamentin ja edunvalvontavaltakirjan "sitten joskus"? Tule mukaan ilmaiseen webinaariin, jossa juristit kertovat, miksi jokaisen kannattaa hoitaa ne ajoissa kuntoon ja miten laadukkailla asiakirjoilla voit välttää yleisimmät sudenkuopat!

  Lue lisää!


  Tallenteet

  Lue lisää

  Linkki kyselyyn