webinaarit ja koulutukset

  Täältä löydät monipuolisen webinaari- ja koulutusvalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisesi kehittämiseen.  Tulevista livewebinaareista viestimme nettisivuilla, uutiskirjeissä ja some-kanavissa. Pysy kuulolla ja tutustu aiempien webinaarien tallenteisiin OMA+:ssa! Tärpit voit tarkistaa myös blogistamme!

  Ajankohtaista

  Kaipaatko vinkkejä siihen, miten voit varautua tulevaan tasapainottamalla kuluja ja menoja? Tai säästätkö sukanvarteen, mutta sijoittaminenkin kiinnostaisi? Tervetuloa kevään webinaareihin perehtymään oman taloutesi hallintaan! Webinaareissa saat myös ajankohtaista tietoa kotitalouksien taloustilanteesta.

  Lue lisää säästämisen ja sijoittamisen webinaareista!

  eduhouse myspeaker logo

  Ilmaiset, kompaktit ja ajankohtaiset verkkokoulutukset työelämätaitojesi kehittämiseen. Opiskele verkkokursseilla ajasta ja paikasta riippumatta tai osallistu vuorovaikutteisiin reaaliaikaisiin etäkoulutuksiin Teamsilla!

  Katso kaikki ilmaiset verkkokoulutukset!

  4T Summit tapahtumalogo

  Työelämän myllerrys on käynnissä, ja juuri se tekee tästä hetkestä parhaan meille yksilöille! Syyskuun 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -onlinetapahtumassa pureudutaan siihen, miten voit kehittää tulevaisuuden työelämätaidoista tärkeintä - vaihtoehtojen löytämistä. #4TSummit

  Tutustu tästä 4TSummit -tapahtumaan!

  kädet yhdessä

  Mitä jokaisen tulisi tietää testamenteista ja edunvalvonnasta?

  Oletko ajatellut, että teet testamentin ja edunvalvontavaltakirjan "sitten joskus"? Katso ilmaiset videot, joissa juristit kertovat, miksi jokaisen kannattaa hoitaa testamentti- ja edunvalvonta-asiat ajoissa kuntoon ja miten laadukkailla asiakirjoilla voit välttää yleisimmät sudenkuopat!

  Hyödynnä jäsenetusi asianajopalveluista ja katso videot OMA+:ssa!


  Tallenteet

  päivitetty 11.4.2023

  Lue lisää

  Linkki kyselyyn