Työnhakuvinkkejä

  Hae rekrytoiviin koulutusohjelmiin

  Väylä työhön omaa osaamista laajentamalla

  TE-palvelut järjestävät yhteistyössä työnantajien ja koulutusorganisaatioiden kanssa uuteen työhön tähtääviä niin sanottuja rekrytoivia koulutusohjelmia, joita löytyy sekä F.E.C-koulutuksen että RekryKoulutuksen nimellä, mutta niiden perusperiaatteet ovat samanlaiset.​​​​​​​

  Tutustu Luotettava Työntekijä -palveluun

  Löydä työ rekrytapahtumista ja uudesta työnhakupalvelusta

  Tule mukaan rekrytointitapahtumiin etsimään uutta työtä omalta alalta ja alueelta – osallistumalla hoidat samalla myös työnhakuvelvoitteesi ja pääset ensimmäisten joukossa mukaan uuteen maksuttomaan Luotettava Työntekijä -palveluun, jossa voit hakea töitä yhdellä klikkauksella!

  luotettava työntekijä työnhakupalvelu

  Rekrytointitapahtumat järjestää Vastuu Group ja tapahtumissa mukana rekrytoimassa ovat työelämäkumppanit Barona, Bolt.Works, Folka, Rekrytointi.com, Adecco ja Sihti. Rekrykiertue jatkuu tammikuussa 2023.


  Katso täysjäsenedut työnhaun tueksi

  Hyödyllisiä koulutuksia aiheesta löydät työelämän verkkokoulutuskirjastosta, joka on YTK:n täysjäsenille  ilmainen.

  Katso vinkit tehokkaaseen työnhakuun ja laadi hyvä CV!

  Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo käyttäjä, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin yllä olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen täysjäsenten OMA+-palvelussa (Webinaarit ja koulutukset).

  Ilmoittaudu mukaan työnhakuvalmennukseen!
  Täysjäsenemme saavat lisäksi veloituksetta yksilöllisen Työnhaun verkkovalmennuksen, jossa opit tekemään CV:n ja työhakemuksen ja tunnistamaan omaa osaamistasi.


  Sinua voisi kiinnostaa myös: 


  päivitetty  14.7.2023

  Linkki kyselyyn