työnhakuvalmennus verkossa

  Henkilökohtaista ohjausta työnhakuun ja urasuunnitteluun

  Haluaisitko avuksesi käytännöllisiä työkaluja ja henkilökohtaista uravalmentajan ohjausta, jotta työnhaku olisi helpompaa ja tuloksekkaampaa? Tarvitsetko selkeitä ohjeita etenemiseen, pohjia dokumentteihin ja ammattivalmentajan yksilöllistä apua?

  Työnhaku on usein kovaa työtä, mutta myös luontainen osa työuraa työelämän muutoksissa. Työnhakutaidot ja oman osaamisen tunnistaminen ovat tärkeä osa työelämätaitoja, joita kannattaa päivittää säännöllisesti. 

  • Täysjäsenenä pääset hyödyntämään YTK:n jäsenille räätälöityä valmennusta maksuttaMyös opiskelijajäsenet voivat hyödyntää palvelua.
  • ​​​​​​​Valmennus auttaa sinua valmistautumaan työhaastatteluihintekemään CV:n ja työhakemuksen, tunnistamaan omaa osaamistasi, hyödyntämään sosiaalista mediaa työnhaussa ja paljon muuta!
  • Tätä kannattaa hyödyntää erityisesti, jos haet aktiivisesti uutta työtä, mutta siitä on apua myös työpaikan tai alan vaihtoa vasta suunnitteleville.

  Valmennus pähkinänkuoressa:

  • saat ajankohtaisia ja käytännöllisiä työkaluja työnhakuun
  • luot tunnukset omaan opiskelutilaan, jossa voit seurata edistymistäsi
  • voit opiskella kuukauden ajan omaan tahtiisi ajasta ja paikasta riippumatta
  • saat 1 tunnin henkilökohtaista valmennusta uraohjaajan kanssa.

  Ilmoittaudu

  Verkkovalmennus on helppo, selkeä ja innostava opastaja.​​​​​​​ Katso esittelyvideo!

  YTK-Yhdistys Cimson työnhaun verkkovalmennus esittelyvideo

  TyönhakuRedi-valmennuksen YTK:n täysjäsenille tuottaa Cimson Koulutuspalvelut. Tutustu tarkemmin valmennuksen sisältöön alla!

  Valmennuksen sisältö

  Tutustu valmennuksen sisältöteemoihin alla. Aloitettuasi valmennuksen voit edetä vapaasti omassa opiskeluympäristössäsi, omassa tahdissa ja haluamassasi järjestyksessä.

  Hyödynnä henkilökohtainen ohjaus, materiaalit ja palaute

  Valmentaja antaa sinulle palautetta kaikista valmennuksessa tekemistäsi materiaaleista, kuten hakemusteksteistä ja videoesittelystä. Videoesittelyn tekeminen on vapaaehtoista, mutta erittäin suositeltavaa. Valmennuksesta voit tallentaa ja tulostaa itsellesi valmistuneen työnhakusuunnitelman, kartoitusten tulokset ja asiakirjat, ja saat todistuksen osallistumisestasi.

  • Tervetuloa kirkastamaan työurasi suunnitelmia, tavoitteitasi ja motivaatiotekijöitäsi! Tässä osiossa: Ohjeet, Olet tässä -mittari, Lähtötilanne-kysely, Tavoitteet ja Motivaatio -videot, jäsentarinat.

  • ”Suunnittele mitä teet ja tee mitä suunnittelet!” Aloitetaan työnhakusuunnitelman teko. Suunnitelma täydentyy sitä mukaa, kun etenet valmennuksessa. Tässä osiossa: Liikkeelle työnhaussa, Millä aloilla on töitä, Palkkatietoja, Työsuhdeasioita pähkinänkuoressa.

  • Syvennetään työnhakusuunnitelmaa! Tässä osiossa: Mitä eri reittejä voi hakea töitä, työnhaku ja työnantajia verkossa, työnhaku sosiaalisessa mediassa, henkilöstöpalvelut ja -vuokraus sekä suorahaku.

  • Kartoitetaan osaamistasi laajasti! Tässä osiossa: Kartoita osaamisesi, Itsetuntemus työnhaussa, Osaamiskartoitus, Tarinoita ja lisätietoa, Työyhteisöosaaminen.

  • Hiotaan työnhaun työkalut kuntoon! Tässä osiossa: Tehokkain ja sopivin CV, eri CV-malleja ja -tyyppejä, Työhakemus ja markkinointiteksti (avoin hakemus), Portfolio, videoesittely ja muut työkalut.

  • Vinkkejä hyvään haastatteluun ja videoesittelyyn! Tässä osiossa: Onnistunut työhaastattelu, Haastattelun sisältö ja eteneminen, Harjoittele työhaastattelua ja videohaastattelua ohjaajan kanssa.

  • Viestintä- ja vuorovaikutustaidoista on hyötyä työnhaun eri kanavissa ja tilanteissa. Tässä osiossa: Työelämän viestintä, Esiintyminen ja jännitys, Ohjeita kirjoittamiseen.

  • Pysy mukana kehityksessä! Tässä osiossa: Kevennetty hakuprosessi, Asiantuntijapoolien merkitys, Tekoäly rekrytoinnissa.

  • Työnhaku on kovaa työtä monella tapaa ja kestää pitkäänkin. Vaali voimiasi! Tässä osiossa: Voimavarat ja asenne, Puhtia työnhakuun, Terveys, Resilienssi, Yhdenvertaisuus, Anonyymi työnhaku.

  • Mietitkö uusia vaihtoehtoja urallasi? Ota sille aikaa! Urasuunnittelu on sen päättämistä, mitä tavoittelet työurallasi. Tässä osiossa: Urasuunnittelutaidot, Reitit, Päätösten teko, Ammatinvalinta, Kiinnostuskartoitus, Minustako yrittäjä?

  • Aika viimeistellä työnhakusuunnitelma! Tässä osiossa: Tavoitteet, suunnitelma, aikataulu ja eteneminen, Materiaalit talteen, Palaute, Olet tässä -mittari.

  Jäsentemme kokemuksia

  Miten valmennukset ovat auttaneet jäseniämme työnhaussa, työelämän käänteissä ja uralla etenemisessä? Mitä hyötyä jäsenet ovat valmennuksista saaneet? Tutustu jäsentemme kokemuksiin työnhaun verkkovalmennuksesta!

  Jäsenemme Mari oppi valmennuksessa erityisesti vahvuuksistaan ja työnhausta prosessina.

  Jäätyään työttömäksi Jukka* ajatteli päivittää osaamistaan ansioluettelon ja hakemuksen tekemisen suhteen, mutta saikin paljon enemmän kuin odotti, myös henkilökohtaisia vinkkejä.

  Jäsenemme Hanna prosessoi valmennuksessa omia työnhakutaitojaan ja koki erityisen hyödylliseksi valmentajan yksilöllisen palautteen.

  Valmentajan terveiset

  KT Eeva Riutamaa, YTK-Yhdistyksen jäseniä valmentava työnohjaaja ja uracoach

  Urapolkuja voi ajatella kuin liikenneympyrää. Jatkanko pyörimistä? Löydänkö oikean liittymän, vaihdanko sittenkin toiseen ja riittääkö rohkeuteni vaihtoon? Urapolkujen kartalla ei tarvitse jäädä yksin. Me Cimsonin uravalmentajat tutkimme suuntaa kanssasi.

  KT Eeva Riutamaa
  YTK-Yhdistyksen jäseniä valmentava työnohjaaja ja uracoach


  Sinua voisi kiinnostaa myös:


  päivitetty 21.12.2022

  Linkki kyselyyn