työelämän verkkokoulutuskirjasto

  Kehitä työelämätaitojasi ilmaiseksi

  Ota käyttöösi Työelämän verkkokoulutuskirjasto ja ylläpidä osaamistasi tuhansilla ajankohtaisilla, laadukkailla ja monipuolisilla Eduhousen verkkokoulutuksilla.

  • Täysjäsenenä saat maksutta koko verkkokoulutuskirjaston valikoiman käyttöösi (arvo 147 €/kk)
  • Palvelu sisältää sekä koulutustallenteita että reaaliaikaisia etäkoulutuksia, joissa pääset vuorovaikutuksiin kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa
  • Aihealueina mm. viestintä- ja vuorovaikutus, tuottavuus, ajanhallinta, hyvinvointi, johtaminen, motivaatio, teknologia, Microsoft365-ohjelmistot (esim. Teams, Excel, PowerPoint), Adobe-ohjelmistot (esim. Photoshop, Indesign), projektinhallinta, tietoturva, sosiaalinen media, taloushallinto, henkilöstöhallinto, palkkahallinto ja juridiikka.
  • Lyhyet koulutukset ja valmiiksi mietityt koulutuskokonaisuudet on helppo ujuttaa kiireiseenkin arkeen – missä ja milloin vain!

  Näin saat ilmaisen edun käyttöösi

  1. Varmista, että olet YTK:n täysjäsen. Jos et ole, liity tai päivitä jäsenyytesi täältä.
  2. Kirjaudu OMA+ -palveluun
  3. Valitse Webinaarit ja koulutukset -välilehti
  4. Laita rasti suostumusruutuun, jolloin rekisteröitymislinkki ilmestyy näkyviin
  5. Klikkaa ”Siirry rekisteröitymiseen”, jolloin siirryt Eduhousen palveluun viimeistelemään rekisteröitymisesi ilmaiseksi
  6. Anna pyydetyt tiedot. Jos ammattiasi ei löydy listalta, valitse ’muu’ (ammattia kysytään tilastointitarkoituksiin)
  7. Vahvista vielä rekisteröitymisesi Eduhousen lähettämän sähköpostin kautta - ja kas noin! Verkkokoulutuskirjasto on nyt käytettävissäsi!

  Huom! Olethan ensisijaisesti yhteydessä Eduhousen asiakaspalveluun, jos sinulla on haasteita tai kysyttävää rekisteröitymiseen, käyttöoikeuteen tai muuhun asiaan liittyen. Saat nopeimmin vastauksen palvelun chatin kautta. Voit myös olla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

  Rekisteröidy nyt ja voit voittaa 100 € lahjakortin!

  Arvomme kaikkien 9.8.-17.9.2023 välisenä aikana verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi rekisteröityneiden kesken yhteensä 5 kpl 100 euron arvoista Verkkokauppa.comin lahjakorttia. Arvonnan säännöt.​​​​​​​

  Monipuolisia työelämätaitoja

  Eduhouse on yhteistyössä alan huippujen, kuten Filosofian akatemian, Aava Virran ja Breaks Finlandin kanssa rakentanut ja lisännyt valikoimaansa monipuolisen työelämätaitopaketin jokaisen tarpeisiin. Mukana mm. Frank Martela, Petteri Kilpinen ja Reidar Wasenius! Aiheina esimerkiksi tavoitteiden asetanta, hyvinvointi, muutoskyvykkyys, vuorovaikutustaidot ja motivaatio. Kehitä itseäsi alan huippuasiantuntijoiden johdolla!

  Valikoimaa piisaa

  Käsi valitsee sukkia eriväristen sukkien valikoimasta

  Verkkokoulutuskirjastosta löydät tuhansia varmasti ajantasaisia koulutuksia niin tallenteina kuin vuorovaikutuksellisina etäkoulutuksinakin - ilmaiseksi. Löytyisikö esimerkiksi näistä teemoista jotain sinun tarpeisiisi?

  • Lähes 600 työelämätaitoja kehittävää koulutusta jaksamisesta vuorovaikutustaitoihin
  • Yli 500 Microsoft 365 -koulutusta Excelistä Teamsiin (Excel-koulutukset ovat valikoiman ehdoton ikisuosikki!)
  • Käyttökoulutuksia moniin muihinkin ohjelmiin, kuten Adoben Photoshop, Illustrator ja Lightroom, Canva tai Miro
  • Dataa ja tekoälyä käsitteleviä tehotreenejä
  • Yli 700 koulutusta johtamisesta ja esihenkilötyöskentelystä

  Selaa koko valikoimaa ja löydä itsellesi sopivat koulutukset! Muista rekisteröityä palvelun käyttäjäksi OMA+:n kautta ja varmista, että selaat valikoimaa kirjautuneena!

  Hyvä tietää

  Yhteistyössä Eduhouse

  Accountor eduhouse logo

  Täysjäsenille ilmaisen palvelun tuottaa digitaalisen oppimisen edelläkävijä Eduhouse.

  Eduhouse on koulutusorganisaatio, jonka toiminnan kulmakiviä ovat digitaalisuus ja osaamisen kehittäminen. Eduhousen tarjonnan ytimessä ovat työelämälle kriittiset business-, työelämä-, digi- ja tech-taitojen koulutukset, jotka tuotetaan yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. www.eduhouse.fi


  Sinua voisi kiinnostaa myös:


  päivitetty 31.7.2023

  Linkki kyselyyn