jäsenetuna ammattikirjallisuutta

Alma Talent Kirjat -sovellus

Kaipaatko kehittävää kirjallisuutta? Olemme neuvotelleet sinulle 50 % alennuksen Alma Talentin Kirjat -sovellukseen. Lisäksi voit tilata painettuja kirjoja 20 % alennuksella!

Alma Talent Kirjat -sovellus sisältää bisneksen, sijoittamisen, kasvun ja itsensä kehittämisen kirjoja Suomen eturivin kustantajilta - juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa itsellesi ja uusille ideoille ja ajatuksille.

Jatkuvasti päivittyvä ääni- ja e-kirjavalikoima sekä podcastit on nyt mahdollista tilata haluamallesi jaksolle edulliseen jäsenhintaan. Tilausmahdollisuus on voimassa vuoden 2021 loppuun ja tilauksen voi toistaa, jos haluat vuoden aikana ottaa useamman etuhintaisen pätkän.

Oivalla, innostu, kehity – Menestystä vuodelle 2021!

Saat jäsenetuhintaan:

• 3 kuukauden määräaikaisen tilauksen 29 €
  • 6 kuukauden määräaikaisen tilauksen 58 €
  • Painetut kirjat -20 %
Kuvaa sovelluksen valikoimasta

Näin hyödynnät jäsenetusi:

1. Hae etukoodisi OMA+ -palvelusta
  2. Klikkaa Alma Talentin verkkokauppaan ja liitä etukoodisi verkkokaupassa ostoskorin alennuskoodi-kenttään.
  3. Tilaa itselle tai lahjaksi Suomen parhaat bisneskirjat

Uudistu ja opi Suomen parhaiden bisneskirjojen parissa!