Onnistu työnhaussa ja työuran käänteissä

  Sinä tunnet muutoksen, me tunnemme työkalut, joiden avulla etenet ja kehität osaamistasi. Haluamme auttaa sinua muutoksessa, uuden oppimisessa sekä potentiaalisi tunnistamisessa. Näin oman työelämäpolkusi seuraaminen on helpompaa.

  Kaipaatko karttaa ja koordinaatteja kehittymiseen työssä tai työnhaussa? Muista monipuoliset jäsenetusi, joista on sinulle apua erilaisissa työuran käänteissä - haetpa sitten uutta työtä, kokonaan uutta suuntaa uralla tai muuten haluat täydentää nykyistä osaamistasi. 

  ​​​​​​​Katso jäsenetusi työnhakuun ja uralle ja valitse itsellesi sopivin oman työpolkusi tueksi!

  Hyödynnä jäsenetusi:


  Työelämän verkkokoulutuskirjasto

  Pidä tärkein pääomasi ajan tasalla ja hyödynnä jäsenetuna ilmainen Työelämän verkkokoulutuskirjasto oman osaamisesi kehittämiseen. Täysjäsenyyteesi sisältyvästä Eduhouse-palvelusta löydät yli tuhat käytännönläheistä, ajankohtaista koulutusta työelämätaitojesi tueksi: digitaidot, työhyvinvointi, tuottavuus, liike-elämä, johtaminen, palkka- ja taloushallinto, juridiikka, LinkedIn ja paljon muuta oman alansa huippuvalmentajilta. Tutustu myös uusiin reaaliaikaisiin etäkoulutuksiin, jotka ovat nyt entistäkin vuorovaikutteisempia! Klikkaa oppimaan verkkokursseille!

  Työnhakuvalmennus

  Jäsenyyteen sisältyy ilmainen ​​​​​​​Työnhaun verkkovalmennus, josta saat intoa ja uusia ideoita työnhakuun. Opiskele omaan tahtiin verkossa, rakenna työnhakumateriaalit kuntoon ja hyödynnä lopuksi henkilökohtainen ohjaus. Ilmoittaudu mukaan työnhakuvalmennukseen!

  WordDive-kielikurssit

  Aloita kokonaan uuden kielen oppiminen helposti ja joustavasti tai nosta kielitaitosi uudelle tasolle WordDive-mobiilisovelluksen avulla. Tarjoamme jäsenetuna 2 kuukautta opiskeluaikaa kaupan päälle, kun ostat 6 kk:n kielikurssin. Hyödynnä etu WordDive-kielikursseille ja vahvista kielitaitoasi!

  Webinaarit

  Tarjoamme jäsenillemme monipuolisen webinaarivalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisesi kehittämiseen. Tutustu webinaareihin ja katso tallenteet OMA+:ssa!


  Koulutusvinkkejä aiheesta

  Hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun ja työuran käänteisiin löydät myös työelämän verkkokoulutuskirjastosta. Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo hyödyntänyt maksuttoman jäsenetusi ja ottanut palvelun käyttöön, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin alla olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen jäsentemme OMA+-palvelussa osiossa Webinaarit ja koulutukset. 

  Vinkit tehokkaaseen työnhakuun

  Podcast: Mihin suorarekrytoija kiinnittää osaamisessa huomiota?

  LinkedInin perusteet

  LinkedIn - työnhakijan perspektiivi


  Sinua voisi kiinnostaa myös


  päivitetty 2.3.2023

  Linkki kyselyyn