Onnistu työnhaussa ja työuran käänteissä

  Sinä tunnet muutoksen, me tunnemme työkalut, joiden avulla etenet ja kehität osaamistasi. Haluamme auttaa sinua muutoksessa, uuden oppimisessa sekä potentiaalisi tunnistamisessa. Näin oman työelämäpolkusi seuraaminen on helpompaa.

  Kaipaatko karttaa ja koordinaatteja kehittymiseen työssä tai työnhaussa? Muista monipuoliset jäsenetusi, joista on sinulle apua erilaisissa työuran käänteissä - haetpa sitten uutta työtä, kokonaan uutta suuntaa uralla tai muuten haluat täydentää nykyistä osaamistasi. 

  Nyt panostamme erityisesti kokonaisvaltaiseen ja kestävään Työelämäkuntoon - lue lisää!

  Katso jäsenetusi työnhakuun ja uralle ja valitse itsellesi sopivin oman työpolkusi tueksi!

  Hyödynnä jäsenetusi:


  Työelämän verkkokoulutuskirjasto

  Pidä tärkein pääomasi ajan tasalla ja hyödynnä jäsenetuna ilmainen Työelämän verkkokoulutuskirjasto oman osaamisesi kehittämiseen. Palvelusta löydät yli tuhat käytännönläheistä, ajankohtaista koulutusta mm. digitaidoista, johtamisesta, palkka- ja taloushallinnosta, juridiikasta ja erilaisista työelämätaidoista oman alansa huippuvalmentajilta. Uudet etäkoulutukset ovat  nyt entistäkin vuorovaikutteisempia! Klikkaa oppimaan verkkokursseille!

  Työnhakuvalmennus

  Jäsenyyteen sisältyy ilmainen ​​​​​​​Työnhaun verkkovalmennus, josta saat intoa ja uusia ideoita työnhakuun. Opiskele omaan tahtiin verkossa, rakenna työnhakumateriaalit kuntoon ja hyödynnä lopuksi henkilökohtainen ohjaus. Ilmoittaudu mukaan työnhakuvalmennukseen!

  Uramuotoilun verkkokurssi

  Joskus oman työuran suuntaa on syytä tarkastella uudelleen ja löytää keinoja liikkua eteenpäin. Uramuotoilun verkkokurssilla opit tunnistamaan omia toiveitasi, näkemään uusia mahdollisuuksia ja tekemään kokeiluja, joilla työn uusi suunta aukeaa. Jäsenetuna saat verkkokurssin puoleen hintaan. Tutustu ja osallistu uramuotoilukurssiin!

  LinkedIn haltuun -koulutuspaketti

  Jäsenetuna saat ilmaiseksi LinkedIn-koulutuksen, jossa opit Juho Toivolan johdolla hyödyntämään LinkedIniä eri tarkoituksiin, olitpa sitten aloittelija tai jo kokeneempi verkostoituja. Ota LinkedIn haltuun kattavan koulutuspakettimme avulla!

  WordDive-kielikurssit

  Aloita kokonaan uuden kielen oppiminen helposti ja joustavasti tai nosta kielitaitosi uudelle tasolle WordDive-mobiilisovelluksen avulla. Tarjoamme jäsenetuna 2 kuukautta opiskeluaikaa kaupan päälle, kun ostat 6 kk:n kielikurssin. Hyödynnä etu WordDive-kielikursseille ja vahvista kielitaitoasi!

  Alma Talent Kirjat -sovellus

  Jäsenetuna saat Alma Talent Kirjat -sovelluksen -50 % ja painetut kirjat -20 % alennuksella. Uusimmat bisneksen, sijoittamisen, kasvun ja itsensä kehittämisen kirjat Suomen eturivin kustantajilta tukevat ammatillista kasvuasi ja urakehitystäsi. Uudistu ja opi Suomen parhaiden bisneskirjojen parissa!

  Webinaarit

  Tarjoamme jäsenillemme monipuolisen webinaarivalikoiman tueksi työelämän käänteisiin ja oman osaamisesi kehittämiseen. Tutustu webinaareihin ja katso tallenteet OMA+:ssa!

  Virittämö Facebook-ryhmä

  Oletko urallasi uuden edessä tai työssäsi käännekohdassa? Haluaisitko jakaa kokemuksia ja vinkkejä toisten kanssa? Ehkä keskustella työelämästä, työnhausta tai kouluttautumisesta lisää?​​​​​​​​​​​​​​ 

  Virittämö - työelämän tuunaajat Facebook-ryhmässä keskustellaan kaikista työelämän muutoksista ja jaetaan kokemuksia ja oppeja ryhmäläisten kesken. Ryhmän on startannut YTK-Yhdistys vastauksena jäsentensä toiveisiin paikasta verkostoitua. Liity ryhmään tästä!


  Koulutusvinkkejä aiheesta

  Hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun ja työuran käänteisiin löydät myös työelämän verkkokoulutuskirjastosta. Katsellaksesi koulutuksia, sinun tulee olla rekisteröitynyt verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi. Jos olet jo hyödyntänyt maksuttoman jäsenetusi ja ottanut palvelun käyttöön, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin alla olevista linkeistä. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen jäsentemme OMA+-palvelussa osiossa Webinaarit ja koulutukset. 

  Vinkit tehokkaaseen työnhakuun

  Vetovoimaa työntekijälähettilään asiantuntijaviestintään – Näin rakennat omaa brändiäsi

  Henkilöbrändin rakentaminen - miten päästä vauhtiin


  Sinua voisi kiinnostaa myös


  päivitetty 4.8.2022

  Linkki kyselyyn