Tätä kaikkea on täysjäsenyys vain 24 eurolla!

YTK:n täysjäsenyys todella kannattaa, sillä vain 24 € lisämaksulla vuodessa saat käyttöösi tuhansien eurojen arvoiset, jatkuvasti päivittyvät täysjäsenen edut ja työelämäpalvelut. Muista siis hyödyntää jäsenetusi!

Työsuhdeneuvontaikoni

Lakikaveri

Työelämässä eteemme voi tulla kimurantteja tilanteita aina saamatta jääneistä palkoista yllättävään irtisanomiseen. Lakikaveri-palvelun kautta saat juridista apua työ- tai virkasuhteen mahdollisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin veloituksetta!

Lakikaverille voit soittaa heti, kun täysjäsenyytesi alkaa, ja juristin laajemman palvelun enemmän selvitystä vaativiin tilanteisiin saat käyttöösi, kun jäsenyyttä on takana 6 kuukautta. Käytössäsi on myös kattava työsuhdetietouden tietopankki sekä sitä erinomaisesti tulkitseva chatbot Sulo on apunasi chatissa 24/7.

Vakuutusikoni

Vakuutukset

Täysjäsenen monipuoliset vakuutusedut kattavat ammatillisen vastuuvakuutuksen, ammatillisen oikeusturvavakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Saat siis luotettavaa turvaa töihin ja vapaa-ajalle. Katso kaikki vakuutukset ja lue jäsentemme kokemuksia!

Työnhakuikoni

Työnhaku ja ura

Oletko työelämän käännekohdassa tai kaipaatko muutosta? Haluamme auttaa sinua ja tarjota sinulle palveluita helpottamaan työnhakuasi tai uramuutoksia. Täysjäsenenä saat yksilöllistä ohjausta työnhakuun sekä hyödyt verkkovalmennuksista ja muista palveluista esimerkiksi urasuunnittelun sekä vahvuuksiesi hahmottamisen parissa. Tutustu kaikkiin työnhakua ja uraa tukeviin etuihin.

Osaamisen kehittämisen ikoni

Osaamisen kehittäminen

Pidä tärkein pääomasi ajan tasalla, kehitä osaamistasi ja vakuuta (tuleva) työnantajasi! Työelämän verkkokoulutuskirjasto tuo käyttöösi tuhansia käytännöllisiä verkkokoulutuksia helposti missä ja milloin vain, sekä reaaliaikaisia vuorovaikutteisia etäkoulutuksia. WordDive-sovelluksen avulla voit lisäksi kartuttaa kielitaitoasi. Katso loputkin edut osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen!

Pulssi-ikoni

Hyvinvointi ja vapaa-aika

Koska elämän tulisi olla tasapainoista, tarjoamme täysjäsenillemme monia etuja sekä tarjouksia myös työelämän ulkopuolelle aina hotelli- ja kylpylätarjouksista mindfulnessiin sekä joogaan ja muihin liikuntapalveluihin. Tutustu kaikkiin hyvinvointia tukeviin etuihin.​​​​​​​

Muut edut ikoni

Arjen säästöjä

Kaiken edellä mainitun lisäksi täysjäsenet saavat fiksuja arjen säästöjä yhteistyökumppaniemme jatkuvasti kasvavasta etutarjonnasta, esimerkiksi lakipalveluista (mm. edunvalvontavaltakirjat, testamentit, perukirjat, avioehdot) ja F-Securen tietoturvasta. Kurkkaa siis loputkin jäsenedut täältä.

YTK:n täysjäsenenä säästät satoja, jopa tuhansia euroja!

Jos et vielä ole YTK:n täysjäsen, ei hätää, liittyminen on helppoa!


Opiskelijajäsenyys on ilmainen!

YTK:n opiskelijajäsenenä saat kaikki täysjäsenen edut ja työelämäpalvelut käyttöösi täysin veloituksetta.


päivitetty 21.12.2022

Linkki kyselyyn