Päivitämme verkkosivujamme pe 15.11. klo 8-11, jonka aikana sivut ovat pois käytöstä.

Liity jäseneksi

​​​​​​​Työelämään mahtuu monenlaisia ajanjaksoja. Kun hankit YTK:n kassajäsenyyden lisäksi YTK-Yhdistyksen jäsenyyden, olet täysjäsenemme ja saat merkittävästi lisäturvaa. Täysjäsenenä olet vakuutettu ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Täysjäsenenä sinulla on mahdollisuus saada lakimiehen oikeudellista työsuhdeneuvontaa maksuttomasta palvelunumerosta sekä hyödyntää erilaisia työnhaun tukimuotoja.

YTK-Yhdistyksen
jäsenyys

Täydennä YTK:n kassajäsenyys liittymällä​​​​​​​
​​​​​​​YTK-Yhdistyksen jäseneksi.

Kassajäsenyys

Kassajäsenenä kuulut ainoastaan ansioturvan piiriin.

Täysjäsenyys

Täysjäsenenä kuulut sekä
Yleinen työttömyyskassa YTK:hon että
YTK-Yhdistykseen.

Opiskelija-
​​​​​​​jäsenyys

Opiskelijajäsenenä saat kaikki YTK-Yhdistyksen edut käyttöösi. Lue lisää.

Liity tänään

Kassajäsenyys 92 € + YTK-Yhdistyksen jäsenyys 18 €. Kun liityt kesken vuoden, maksat työttömyyskassan jäsenmaksusta vain loppuvuoden jäljellä olevien päivien osuuden. YTK-Yhdistyksen jäsenmaksu 18 € sinun on maksettava kokonaisuudessaan riippumatta liittymisajankohdasta.

Kassajäsenyys tänään
YTK-Yhdistyksen jäsenyys
+ 18
Loppuvuosi 2019
=

Muutama tärkeä huomio

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, kun jäsenhakemuksesi saapuu meille.

Työttömänä et voi liittyä työttömyyskassaan, vaan sinulla on oltava voimassa oleva työsuhde.

Jäsenyytesi varmistamiseksi sinun tulee maksaa jäsenmaksusi, josta saat laskun noin viikon kuluessa liittymisestä.

Yleinen työttömyyskassa YTK:n ja YTK-Yhdistyksen jäsenmaksut laskutetaan erikseen.

Jäseneksi liittymisen tarkemmista ehdoista ja jäsenen velvollisuuksista voit lukea tarkemmin täältä.

Täysjäsenelle nämä kaikki

Ansioturva