Liity jäseneksi

​​​​​​​Työelämään mahtuu monenlaisia ajanjaksoja. Kun hankit YTK:n kassajäsenyyden lisäksi YTK-Yhdistyksen jäsenyyden, olet täysjäsenemme ja saat merkittävästi lisäturvaa. Täysjäsenenä olet vakuutettu ammatillisella vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Täysjäsenenä sinulla on mahdollisuus saada lakimiehen oikeudellista työsuhdeneuvontaa maksuttomasta palvelunumerosta sekä hyödyntää erilaisia työnhaun tukimuotoja.

YTK-Yhdistyksen
jäsenyys

Täydennä YTK:n kassajäsenyys liittymällä​​​​​​​
​​​​​​​YTK-Yhdistyksen jäseneksi.

Kassajäsenyys

Kassajäsenenä kuulut ainoastaan ansioturvan piiriin.

Täysjäsenyys

Täysjäsenenä kuulut sekä
Yleinen työttömyyskassa YTK:hon että
YTK-Yhdistykseen.

Opiskelija-
​​​​​​​jäsenyys

Opiskelijajäsenenä saat kaikki YTK-Yhdistyksen edut käyttöösi. Lue lisää.

Muutama tärkeä huomio

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, kun jäsenhakemuksesi saapuu meille.

Työttömänä et voi liittyä työttömyyskassaan, vaan sinulla on oltava voimassa oleva työsuhde.

Jäsenyytesi varmistamiseksi sinun tulee maksaa jäsenmaksusi, josta saat laskun noin viikon kuluessa liittymisestä.

Yleinen työttömyyskassa YTK:n ja YTK-Yhdistyksen jäsenmaksut laskutetaan erikseen.

Jäseneksi liittymisen tarkemmista ehdoista ja jäsenen velvollisuuksista voit lukea tarkemmin täältä.

Täysjäsenelle nämä kaikki

Ansioturva