Arvonnan säännöt

Näiden sääntöjen lukeminen ja hyväksyminen ovat edellytys arvontaan osallistumiselle.

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppani

Arvonnan järjestäjä:

YTK-Yhdistys ”arvonnan järjestäjä”
Teollisuuskatu 4, 32200 Loimaa

Yhteistyökumppani:

Werner Söderström Osakeyhtiö "yhteistyökumppani"
Lönnrotinkatu 18 A, 00120 HELSINKI

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki YTK-Yhdistyksen jäsenet, lukuun ottamatta alla lueteltuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet Järjestäjän työntekijät sekä yhteistyökumppanin työntekijät. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Saman henkilön useammat osallistumiset poistetaan.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

3. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 6.11.-18.11.2020 ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

4. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua täyttämällä arvontasivulle yhteystietonsa.

5. Palkinnot

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi ilmaisen osallistumisen Maaret Kallion Voimana toivo -verkkokurssille. Palkintoja arvotaan yhteensä 200 kpl.

Palkinnon arvo on 149 €.

Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa, muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä vastaa kaikista arvontaan liittyvistä kuluista. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetun palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen.

6. Arvonta

Arvonta suoritetaan 20.11.2020 mennessä.

YTK-Yhdistys järjestää arvonnan ja arpoo voittajan. Järjestäjä ottaa voittajiin yhteyttä sähköpostilla.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista mahdollisesti maksettavaksi tulevat kulut. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja arvonnan Yhteistyökumppanin vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjä tai Yhteistyökumppani eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

8. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietosuojaseloste löytyy täältä.

Järjestäjä luovuttaa arvonnan voittajien yhteystiedot yhteistyökumppanille (WSOY) palkinnon lunastamista varten.

WSOY (verkkokurssin julkaisija) vastaa henkilötietojen käsittelystä oman tietosuojaselosteensa mukaisesti.

9. Immateriaalioikeudet

Oikeudet arvonnan toteuttamisessa käytettyyn materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Järjestäjälle tai Yhteistyökumppanille. Kaiken arvontaan liittyvän materiaalin käyttö on kielletty ilman Järjestäjän kirjallista etukäteislupaa.

10. Sääntöjen muutokset ja tulkinta

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan YTK-Yhdistyksen verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.