KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE MENESTYKSEKKÄÄSTÄ TAPAHTUMASTA!

​​​​​​​

Helsingin kattojen yllä ravintola Maxinessa tähytään tulevaisuuteen 22.1.2019, kun YTK-Yhdistys kokoaa yhteen inspiroivat puheenvuorot unelmien toteutumisesta ja omien vahvuuksien löytämisestä sekä työkalut työelämää varten maksuttomassa opiskelijatapahtumassa.

Opi miten brändäät itsesi työnantajille, ota edustava CV-kuva ilmaiseksi ja inspiroidu uratarinoista. Mukana on myös joukko mainioita työnantajia, rekrytointifirmoja ja työnhaun valmentajia – tulevaisuuden työpaikkasi voi olla lähempänä kuin arvaatkaan!

Keynote-puheenvuoista vastaa media-alan freelancer Miisa Nuorgam, The Other Danish Guyn Tommi Lähde sekä Vincit CoOp Oy:stä Teemu Uotila. Tapahtuman juontaa Ernest Lawson.

Ota askel kohti työelämää, pakkaa työkalupakki täyteen ja nappaa parhaat työnantajat verkostoihisi!

Pelottomasti kohti työelämää -rekrytapahtuma opiskelijoille:

Ravintola Maxinen ovet aukeaa klo 14 (Kampin keskuksen 6. kerros)

14-18 työnantajat, rekrytointifirmat ja työnhaun valmentajat ständeillä
Mukana mm. YTK, Hesburger, OP, VMP, Staffpoint, Barona careers, Saranen Consulting, Securitas, Studentwork, Sofigate, Vincit, Personalhuset Staffing Group, Omapaja, Suomen Henkilöstötalo, Treamer. ​​​​​​​Yhteistyökumppanilista päivittyy vielä.

14-18 Ilmainen cv-kuvaus non-stoppina

14.15-17.45 Akun somepajassa vaihtuvia aiheita

• Some ammattina: miten tehdä siitä oma ura
  • Nappaa unelmiesi duuni: Miten tuoda oma osaaminen esille digikanavissa
  • Mitä kannattaa tietää sosiaalisen median maksetusta mainonnasta
  • Nappaa unelmiesi duuni: Miten tuoda oma osaaminen esille digikanavissa

15-17.30 Keynote-puheenvuorot ja tietoiskut

• Tunnista sellainen työpaikka ja rooli, jossa sinä pystyt toimimaan | Teemu Uotila, Vincit CoOp Oy
  • Esports ja sosiaalinen media työnä - miten luoda intohimosta ammatti | Miisa Nuorgam ​​​​​​​
  • #Momentbefore - Mitä tekisin, jos en voisi epäonnistua | Tommi Lähde, The Other Danish Guy

• Hampurilainen etsii tekijäänsä - Hyvää työtä hyvällä maulla | Hesburger
  • OP:n vinkit työnhakuun | OP

Tapahtuman aikana tarjolla kahvia, virvokkeita ja hedelmiä.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

YTK-Yhdistys

YTK-Yhdistys on Suomen suurimman työttömyyskassan YTK:n rinnalla toimiva yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, oikeusturvavakuutuksen, ammatillisen vastuuvakuutuksen sekä erilaista tukea työnhakuun ja rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiden palveluihin.

Opiskelijana voit liittyä YTK-Yhdistykseen ilmaiseksi 1.1.2019 alkaen ja saada kaikki yhdistyksen jäsenedut käyttöösi veloituksetta!

Huom! YTK-Yhdistyksen jäsenyys ei kerrytä sinulle ansiopäivärahaoikeutta. Jos teet opintojen ohella myös töitä, liity YTK:n täysjäseneksi, jolloin vakuutat itsesi myös työttömyyden varalle.
Täysjäsenyys 110 €/2019

Liity YTK-Yhdistyksen opiskelijajäseneksi veloituksetta nyt tai tapahtumassa ja saat lahjaksi tulevaisuudenpelottomuutta huokuvan puuvillakassin! Kassit jaetaan jäsenille tapahtumassa.

Enemmän kavereita, enemmän mahdollisuuksia!

Koska kimpassa on aina hauskempaa, niin ota kaverit mukaan! Kaverin kanssa sparrailu avaa omiakin ajatuksia aina enemmän ja hyödytte molemmat tapahtuman sisällöstä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Palkintojen arvo kasvaa osallistujamäärän mukaan, joten nyt sankoin joukoin paikalle!

Arvottavat palkinnot:
Alle 100 osallistujaa = 2 x 2kpl leffalippupakettia
100 – 200 osallistujaa = edellinen palkinto + 1 x 4 hengen risteilylahjakortti Helsinki-Tukholma A-hytissä
​​​​​​​Yli 200 osallistujaa = edelliset palkinnot + 1 x OnePlus 6T 6+128 GB puhelin

Tapahtumaa tekemässä

Ernest Lawson, Miisa Nuorgam, Tommi Lähde, Teemu Uotila