Lakiruutu: Epäasiallinen kohtelu työpaikalla

Lakiruutu on uusi webinaari- ja videosarjamme, jossa autamme jäseniämme työelämän oikeudellisissa pulmatilanteissa. Videoilla asianajaja, varatuomari, KTM Katja Halonen asianajotoimisto Teperi & Co:sta antaa lakiapua ja neuvoja yleisimpiin jäseniämme askarruttaneisiin työsuhteen haasteisiin.

​​​​​​​Epäasiallinen käytös on valitettavan yleistä suomalaisillakin työpaikoilla. Missä kulkee häirinnän ja työnantajan työnjohto-oikeuden välinen raja, eli milloin työnantajan määräykset ovat työnjohto-oikeuden väärinkäyttöä? Millainen käytös työpaikalla on epäasiallista?

Lakiruutu sisältää toimintaohjeet, miten toimia, mikäli joutuu epäasiallisesti kohdelluksi työpaikalla. Videot ovat katsottavissa YTK-Yhdistyksen jäsenten OMA+ palvelun Webinaarit ja koulutukset -osiossa.

Työpaikkakiusaaminen

Oliko tästä hyötyä?