Autamme onnistumaan työelämän käänteissä

  Huolehdimme siitä, että YTK:n työelämäpalvelut ovat sopivia juuri sinun ja muiden jäsentemme tarpeisiin, ja että jäsenemme tuntevat palvelumme, ovat tietoisia eduistaan ja kokevat jäsenyyden itselleen merkityksellisenä.

  Organisaatio

  Ilona Kangas

  Ilona Kangas

  Työelämäpalveluiden johtaja

  ilona.kangas(a)ytk-yhdistys.fi
  +358 50 5907853

  Mahdollistaja

  Olen Ilona Kangas ja vastaan YTK:n työelämäpalveluista. Omat erityisvahvuuteni ovat markkinoinnissa, viestinnässä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä. Työelämää on tullut katseltua jo kymmeniä vuosia niin työntekijänä kuin yrittäjänäkin. Nykyisessä työssäni vastaan siitä, että YTK:n työelämäpalvelut kehittyvät ja pystymme tarjoamaan jäsenillemme erinomaisia palveluita. Toivon, että saat työstämme irti onnistumisen eväitä ja turvaa työelämääsi.

  Maarit Ojala

  Maarit Ojala

  Asiakkuus- ja palvelupäällikkö

  maarit.ojala(a)ytk-yhdistys.fi

  Muotoilija

  Olen Maarit Ojala, pitkän linjan YTK:lainen, jolle asiakkuus- ja palvelupäällikkönä jäsenet ovat ykkösasia. Minulle on tärkeää, että jäsenet saavat mahdollisimman laajaa tukea ja turvaa työelämänsä käänteisiin. Työnkuvani on moninainen hallinnollisista asioista palvelukehitykseen. Isolla sydämellä jäsenten hyväksi. Kerro, mitä sinä meiltä toivot!

  Sofia Härmä

  Sofia Härmä

  Juristi

  sofia.harma(a)ytk-yhdistys.fi

  Tulkitsija

  Olen Sofia, ja työskentelen YTK työelämäpalveluissa juristina. Osallistun jäsenrajapinnassa työskentelyn lisäksi oikeudellisen neuvonnan kehittämiseen. Pyrin työssäni löytämään ratkaisuja siihen, kuinka pystyisimme entistä sujuvammin auttamaan jäseniämme heidän työsuhteisiinsa liittyvissä huolissa. Työoikeudellisen palvelun kehittäminen onkin yksi työelämäpalvelujen keskeisistä teemoista, joten pysy kuulolla.

  Mirva Puranen

  Mirva Puranen

  Kehityspäällikkö, työelämäpalvelut

  mirva.puranen(a)ytk-yhdistys.fi

  Rohkaisija

  Olen Mirva ja työskentelen jäsentemme palveluiden kehittämisen parissa. Tavoitteenani on, että saat meiltä monipuolista tukea, tarvitsit sitten apua työnhaussa, osaamisesi päivittämisessä tai hyvinvointisi kohentamisessa. Vuosien varrella kertynyt verkostoni sekä taustani rekrytoinnin, viestinnän, työnantajamielikuvan ja työnhakijoiden auttamisen parissa antavat sopivasti perspektiiviä työelämän kiemuroihin. Missioni on rohkaista ja kannustaa ihmistä eteenpäin erilaisissa työelämän käänteissä – lempeästi ja inhimillisesti.

  Anne Rautu

  Anne Rautu

  Markkinointipäällikkö

  anne.rautu(a)ytk-yhdistys.fi

  Innostuva innovaattori

  Olen Anne, ja YTK:n matkassa kasvanut kohta kymmenen vuoden ajan työttömyyskassan puhelinneuvonnasta YTK-yhteisön markkinointipäälliköksi. Jatkuva innostuminen, kyky löytää positiivisia kulmia ja uusia ratkaisuja sekä taito raivata kompuroinnin seasta tie kohti uusia tavoitteita ovat minulle tärkeitä onnistumisen avaimia. Näitä avaimia pyrin käyttämään myös työssäni markkinoinnin ja brändin parissa, kun omalta osaltani autan jäsenistöämme onnistumaan työelämän käänteissä. Toivottavasti innostut kanssani!

  Elina Andersson-Finne

  Elina Andersson-Finne

  Viestintäpäällikkö

  elina.andersson-finne(a)ytk-yhdistys.fi
  + 358 50 348 1795

  Vaikuttaja

  Olen Elina ja työskentelen YTK:n työelämäpalveluissa viestintäpäällikkönä. Vastuullani on jäsenviestinnän lisäksi erityisesti mediasuhteet ja vaikuttaminen. Tavoitteeni on kuunnella sinua ja kaikkia muita jäseniä sekä toimintaympäristöämme tarkalla korvalla ja sen kautta pyrkiä parantamaan työelämää. Olethan siis rohkeasti yhteydessä!

  Elli Lindqvist

  Elli Lindqvist

  Markkinoinnin suunnittelija

  elli.lindqvist(a)ytk-yhdistys.fi

  Optimoija

  Olen Elli, ja työskentelen markkinoinnin suunnittelijana. Työhöni kuuluvat erilaiset markkinoinnin datalähtöiset tehtävät, joiden avulla pyrimme viestinnässämme varmistamaan, että juuri sinä saat meiltä sitä tietoa ja tukea, mitä kulloinkin tarvitset. Innostun erityisesti luvuista ja datasta, ja näihin pääsenkin syventymään segmentoinnin, hakukoneoptimoinnin ja analytiikan parissa.

  Anna Lilja

  Anna Lilja

  Koordinaattori, opiskelijajäsenyys

  anna.lilja(a)ytk-yhdistys.fi

  Ideoija

  Olen Anna ja työskentelen YTK:n opiskelijajäsenyyden parissa. Työtehtäviini kuuluu opiskelijajäsenyyden kehittäminen juuri opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi. Minulle on tärkeää, että myös opiskelijat huomioidaan ja heille tarjotaan neuvoja sekä opintoja että työelämää silmällä pitäen. Oma matkani YTK:lla alkoikin työttömyyskassan puhelinneuvonnasta opintojeni ohessa.


  Asiakaspalvelu

  YTK:n täysjäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

  Jos kysymyksesi koskee työsuhdeasiaa, tutustu Lakikaveriin!​​​​​​​


  Medialle

  Median yhteydenotot:
  YTK Työelämäpalvelujen johtaja Ilona Kangas, ilona.kangas(a)ytk-yhdistys.fi
  viestintäpäällikkö Elina Andersson-Finne, elina.andersson-finne(a)ytk-yhdistys.fi

  YTK:n uutishuone STT:ssä >>

  ePressistä löydät aiemmat YTK-Yhdistyksen mediatiedotteet >>


  YTK Työelämä ry:n hallitus

  YTK Työelämä ry:n ylintä päätösvaltaa käyttää yhdistyksen vuosikokous, joka valitsee hallituksen ja puheenjohtajan. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja nimittää hallitukselle sihteerin.

  YTK Työelämä​​​​​​​ ry:n hallituksen jäsenet

  Junno Roine, hallituksen puheenjohtaja
  Mervi Airaksinen
  Mikko-Pekka Hanski
  Auli Hänninen
  Maija Soininen
  ​​​​​​​Veera Svahn

  Linkki kyselyyn