Tulevaisuudenpeloton

Tiedän, että opiskelijaelämä on kiireistä aikaa, mutta laitappa hetkeksi silmät kiinni ja siirry ajatuksissasi muutaman vuoden päähän. Näetkö tulevaisuuteesi? Miltä siellä näyttää? Miltä tulevaisuuden työelämä ympärilläsi näyttää?

Tulevaisuus on jännittävää. Se on täynnä mahdollisuuksia. Se on varmasti myös pelottavaa. Teknologia kehittyy tällä hetkellä niin huimaa vauhtia, että on mahdotonta ennustaa kehitystä edes parin vuoden päähän. Juuri nyt meillä on vain mielikuvituksemme, toiveemme ja haaveemme. Mistä sinä haaveilet?

Yksi asia tulevaisuudessa on kuitenkin varmaa. Se ei ole aina helppoa. Tavoitteiden saavuttamiseksi on tehtävä töitä, on opittava pettymään ja yrittämään uudelleen. On opittava hallitsemaan pelkoa.

On ihan ok pelätä hämähäkkejä tai korkeita paikkoja. Mutta on hölmöä pelätä tulevaisuutta. Tulevaisuuteen voi varautua; pelkoa ja epävarmuutta voi hallita. Me autamme sinua siinä!

Liity YTK-Yhdistyksen opiskelijajäseneksi ja ota askel lähemmäksi työelämää. Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kaikki YTK-Yhdistyksen jäsenedut ja -palvelut, joista on sinulle hyötyä jo opiskelujen ja opiskelun ohella tapahtuvan työskentelyn aikana. Kun saat töitä, liity YTK:n täysjäseneksi ja saat turvaa myös työttömyyden varalle.

Tulevaisuus on täällä meitä varten. Mennään rohkeasti sitä kohti!
#tulevaisuudenpeloton

Näistä puhutaan

Takaisin

Linkki kyselyyn