YTK:n työntekijä seisoo YTK:n ständillä korkean pöydän vieressä, jossa on lakuja, haalarimerkkejä ja ansioturva-esitteitä.. Taustalla YTK:n mainosseinä, jossa lukee liity täysjäseneksi..

Tampereella ostoskeskuksessa tavattiin myös oikea yksisarvinen

Rekrytori - Koulutori on Suomen suurimpia rekrytointitapahtumia, jota on järjestetty vuodesta 2008 asti. Keskiviikkona 18.9. tapahtuma järjestettiin Tampereen sydämessä, kauppakeskus Koskikeskuksessa.

Tapahtumassa kaikki saattoivat nähdä, miten hakijat työllistyvät: tapahtuman uutuutena oli livetyöhaastattelu Koskikeskuksen ohjelmalavalla, palkintona oikea työpaikka! Rohkeat työnhakijat kävivät siis haastattelussa ohjelmalavalla tuhannen ihmisen edessä, ja tapahtuman päätteeksi oikea henkilö sai työpaikan. Tämä on jo innovatiivista rekrytointia. Pitää myös muistaa, että aina työhakemuksia ja CV:tä rustaillessa ei välttämättä kaikkien parhaat puolet pääset etuihinsa. Tällaisessa haastattelussa hakija pääsee paitsi näyttämään rohkeutta ja motivaatiotaan, myös persoonaa ja esiintymistaitoja.  

YTK:n pisteellä kävi moikkaamassa myös ihan oikea yksisarvinen, nimittäin Osaran maaseutuoppilaitoksen poni! Mieleenpainuvin kohtaaminen olikin siis ihka oikean yksisarvisen kanssa. 

Tampereella on opiskelijajäseniä 4,27% suomen opiskelijajäsenistä. Yhdistyksen jäseniä Tampereella on miltei 16 000, joka on 8,6% koko Yhdistyksen jäsenistöstä. Kassan jäsenistöstä 8,6% eli noin 37 000 jäsentä asuu alueella.  Tampereella onkin Helsingin ja Turun jälkeen eniten Yhdistyksen ja kassan jäseniä, mikä toki selittyy alueiden asukasmäärälläkin.  

YTK:n työntekijä silittää ponia.

Kuvassa Eeva ihastelee ponia.

Näistä puhutaan

Takaisin

Linkki kyselyyn