Joni Jaakkola Optimal Performance hyvinvoinnin verkkoluento kuvakaappaus

Miten voida paremmin, saada lisää energiaa arkeen ja tehdä kestävä muutos?

Hyvinvoinnista puhutaan paljon ja kaikki tietävät sen tärkeyden. Mutta oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, MIKSI juuri sinun kannattaa huolehtia hyvinvoinnistasi? Usein toimimme kuin automaatiolla ulkopuolisten ohjeistusten tai velvollisuuksien ohjaamina: Pitäisi nukkua 8 tuntia, syödä lautasmallin mukaan, tehdä työt ja muistaa tauot, harrastaa liikuntaa x kertaa viikossa jne. Totta, mutta miksi? Ja miten puheista päästään tekoihin ja kestäviin tapoihin? Hyvinvointialan moniottelija Joni Jaakkola opastaa meidät energisempään arkeen ja kestävään muutokseen – katso miten!

Aloitimme vuoden #työelämäkuntoon2022-haasteella, jossa tarjoamme kaikille jäsenillemme uusia etuja ja käytännöllisiä keinoja oman hyvinvoinnin parantamiseen. Optimal Performancen hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan ilmaisilla verkkoluennoilla opimme kaikkein tärkeimmistä hyvinvoinnin kulmakivistä, joihin panostamalla syntyy merkittävästi lisää virtaa, voimavaroja ja energiaa arkeen.  

Jonin 4 luennon sarjassa saamme apuja uneen ja palautumiseen, ravintoon ja syömiseen, liikuntaan ja aktiivisuuteen sekä lopulta kestävän muutoksen ja hyvien tapojen ylläpitämiseen. Luennot sisältävät sekä ymmärrystä parantavaa teoriatietoa että konkreettisia arjen sekaan mahtuvia vinkkejä.

Webinaarisarjan alkuun Joni muistuttaa: ”Kyse on lopulta arvoistamme, mitä itse pidämme tärkeänä ja miten valitsemme toimia.”

Mieti siis, miksi haluat nukkua tai palautua paremmin, syödä terveellisemmin, liikkua enemmän jne. Se motivoi sinua muutoksessa ja auttaa luomaan pysyviä parannuksia. Miksi-kysymys on oleellinen siis siksi, että ymmärrät tasapainoisten elintapojen ja hyvinvoinnin auttavan sinua tekemään elämässäsi itsellesi mielekkäitä, merkityksellisiä ja tärkeitä asioita – eli elämänlaatusi paranee!

Jokainen meistä on toki yksilö ja kokee hyvinvoinnin ja elämänlaadun omalla tavallaan, ja juuri siksi yleispäteviä, oikeita ja kaikille toimivia ohjeita on hankala antaa. Oikotietä onneen ei ole ja parannukset vaativat jokaiselta meiltä oman pohdinnan, panostuksen ja aikansa.

Haluamme olla tässä jäsentemme apuna tarjoamalla lisää työkaluja oman elämänlaadun, (työ)elämäkunnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Verkkoluennot, -valmennukset ja vinkit on helppo ottaa käyttöön itselleen sopivana aikana missä ja milloin vain, sillä sisällöt ovat saatavilla koko vuoden 2022 ajan jäsenten OMA+ -palvelussa.

Ilmaiset hyvinvointiluennot vain jäsenille

Kevään 2022 hyvinvointiluentojen kouluttaja Optimal Performancen Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija, joka on yhdessä Kaisa Jaakkolan kanssa rakentanut innostavia ja muutoksiin kannustavia hyvinvointivalmennuksia Suomessa jo yli 10 vuoden ajan.

Vuoden 2022 aikana järjestämme yhteensä 8 luentoa, joissa Joni ja Kaisa Jaakkola tuovat teoriaa ja työkaluja hyvinvoinnin eri osa-alueille. Ensimmäiset neljä Jonin luentoa järjestetään alkuvuonna ja myöhemmin syksyllä neljä luentoa lisää, ja silloin kuullaan myös Kaisaa.

Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostitse kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille noin viikkoa ennen luentoa, joten seuraile sähköpostiasi! Lisäksi linkki löytyy OMA+ -palvelusta, josta näet myös menneiden luentojen tallenteet koko vuoden ajan.

Hyödynnä siis jäsenetusi ja tee kestävä muutos parempaan hyvinvointiin!


Sinua voisi kiinnostaa myös:


Näistä puhutaan

Takaisin

Linkki kyselyyn