Mazhr yhteistyö YTK-Yhdistys blogi

Harkitsetko uutta työtä tai alaa vuonna 2021? Aloita tunnistamalla vahvuutesi Mazhr-palvelussa

Mazhr Oy

Vuosi 2020 on ollut monelle meistä poikkeuksellinen. Epävarmuus omasta ja läheisten hyvinvoinnista sekä oman työpaikan säilymisestä on kasvanut merkittävästi. Moni työssäkäyvä on muuttuneessa tilanteessa alkanut myös pohtimaan, haluanko todella tehdä tätä työtä vuonna 2021 vai olisiko jotain muita vaihtoehtoja olemassa.

Tärkein asia uutta työtä hakiessa on tunnistaa omat työelämän vahvuutensa. Onnistuminen työtehtävissä perustuu ensisijaisesti vahvuuksien täysipainoiseen hyödyntämiseen. Lisäksi itsensä kehittäminen ja kouluttaminen kannattaa aloittaa vahvuuksista. Ei heikkouksien korjailusta. Omasta osaamisesta kertominen on myös helpompaa, kun vahvuudet konkretisoituvat: ”Tapaan mielelläni uusia ihmisiä työssäni ja saan vakuutettua heidät selkeällä kommunikaatiollani” on paljon uskottavampi kuin ”Olen hyvä ihmisten kanssa.”

Saimme asiakaskyselyymme yli 200 vastausta. 75 % YTK-Yhdistyksen jäsenistä on kokenut jäsenetuna saamansa Mazhr-palvelun erittäin hyödylliseksi oman työuransa suunnittelussa. Erityisesti omien vahvuuksien ja niihin sopivien työtehtävien tunnistamisessa Mazhr-palvelu on koettu luotettavaksi ja asiantuntevaksi.

”Pyrimme kehittämään Mazhr-palvelusta helppokäyttöistä. Mazhr jalostaa testien antamia tuloksia siten, että käyttäjä saa mahdollisimman paljon konkreettista hyötyä uransa suunnitteluun, vahvuuksiensa tunnistamiseen ja esimerkiksi haastatteluun valmistautuessa. “Maz Me” -toiminto auttaa lisäksi sopivien työtehtävien tunnistamisessa ja Mazhr Card toimii digitaalisena jaettavana CV:nä. Kiitämme myönteisestä palautteesta ja jatkamme kehitystyötä tuomalla palveluun useita uusia elementtejä vuonna 2021”, kertoo toimitusjohtaja Antti Eränne.

Kannattaa siis ottaa kaikki hyöty irti Mazhr-palvelusta!

Vahvuuksien kautta uuteen vuoteen 2021!
Antti, Antero, Venla, Juha & Ieva
​​​​​​​Mazhr Oy

ytk-yhdistyksen jäsenille ilmaisia aloituspaketteja mazhr-palveluun

YTK-Yhdistys tarjoaa jäsenilleen ilmaisia aloituspaketteja Mazhr-palveluun. Pääset tekemään Persoonallisuus & Työkäyttäytyminen sekä Arvot & Motivaatio -testit veloituksetta (arvo 89,90 €). ​​​​​​​ Etu on voimassa vielä maaliskuun 2021 loppuun tai niin kauan kuin etukoodeja riittää. Ole siis nopea!

Ota etu käyttöösi OMA+-palvelussa!

Näistä puhutaan

Takaisin

Linkki kyselyyn