Perjantaina 25.6. asiakaspalvelumme on keskikesän tunnelmissa ja suljettuna. Leppoisaa juhannusta!

Ota yhteyttä!

Me olemme täällä sinua varten ja autamme onnistumaan työelämän käänteissä. Soita, chattaa tai laita viestiä!

Emma

Heidi

Noora

Puhelin

YTK-Yhdistyksessä vastaamme yhdistyksen jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyviin kysymyksiin. Jos kysymyksesi koskee työsuhdeasiaa, kysy ensin chatbot Sulolta, jonka löydät sivun alanurkan chatista 24/7.

YTK-Yhdistys 02 760 7630

Puhelinneuvonta avoinna ma - pe klo 9-11

Huom! Jos asiasi koskee kassajäsenyyttä ja työttömyysetuuksia, saat apua Yleinen työttömyyskassa YTK:n asiakaspalvelusta!

Postiosoite

YTK-Yhdistys ry
Teollisuuskatu 4
​​​​​​​32200 LOIMAA

Sähköinen asiointi OMA+

YTK-Yhdistyksen jäsenten oma sähköinen asiointi. Palvelusta näet jäsenmaksutietosi ja jäsentodistuksen, ja voit päivittää yhteystietojasi. Löydät sieltä myös etujen hyödyntämiseen tarvittavat ohjeet, linkit ja koodit sekä webinaaritallenteet.

Työsuhdeneuvonta

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat oikeudellista työsuhdeneuvontaa puhelimitse normaalin puhelinmaksun (pvm/mpm) hinnalla. OpusLex-asianajoverkoston lakimiehet vastaavat puheluusi ma-to klo 9-14 (perjantaisin suljettu).

Virtuaalineuvoja Sulo auttaa myös työsuhdekysymyksissä chatissa 24/7.

Hallinto

Yhteistyökumppaneiden ja median yhteydenottoihin vastaavat eri alojen asiantuntijamme.