Ota yhteyttä!

Me olemme täällä sinua varten ja autamme onnistumaan työelämän käänteissä. Hoidamme YTK-Yhdistyksen jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyviä asioita. Laita viesti OMA+ -palvelussa, chattaa tai soita!

Emma

Heidi

Noora

Jeanette

Sähköinen asiointi OMA+

YTK-Yhdistyksen jäsenten oma sähköinen asiointipalvelu:

OMA+:ssa näet jäsentietosi, -maksusi ja -todistuksen, lähetät viestin asiakaspalveluun ja päivität yhteystietosi. Löydät sieltä myös kaikki jäsenedut, webinaarit ja koulutukset.

Viestit asiakaspalveluun

Jos olet YTK-Yhdistyksen jäsen, lähetä viesti OMA+ -palvelussa:

OMA+:ssa hoidat helposti ja tietoturvallisesti jäsenyyteen, jäsenetuihin ja laskutukseen liittyvät asiat asiakaspalvelumme kanssa. Voit myös tarvittaessa päättää YTK-Yhdistyksen jäsenyytesi viestitse.

Jos et vielä ole jäsen, voit lähettää viestisi sähköpostilla yhdistys(a)ytk-yhdistys.fi

Lakikaveri työsuhdepulmiin

Jos kysymyksesi koskee työsuhdeasiaa:

Tutustu Lakikaverin kattavaan työsuhdetietouden tietopankkiin, kysy chatissa chatbot Sulolta 24/7 tai soita juristille. Opuslex-verkoston juristit vastaavat puheluusi ma–to 9–14.

Puhelin

YTK-Yhdistys (jäsenyys, jäsenedut)
​​​​​​​02 760 7630

Puhelinneuvonta avoinna mape klo 9–​​​​​​​11​​​​​​​​​​​​​​

Puhelinlinjat ja chat ovat  torstaina 26.5. kiinni.

Huom!
Jos kysymyksesi koskee työsuhdeasiaa, tutustu Lakikaveriin!

Jos asiasi koskee kassajäsenyyttä ja työttömyysetuuksia, saat apua Yleinen työttömyyskassa YTK:n asiakaspalvelusta!

Postiosoite

YTK-Yhdistys ry
Teollisuuskatu 4
​​​​​​​32200 LOIMAA

Hallinto

Yhteistyökumppaneiden ja median yhteydenottoihin vastaavat eri alojen asiantuntijamme.