Ota yhteyttä!

Me olemme täällä sinua varten ja autamme onnistumaan työelämän käänteissä. Soita, chattaa tai laita viestiä!

Emma

Heidi

Noora

Jeanette

Puhelin

YTK-Yhdistyksessä vastaamme yhdistyksen jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyviin kysymyksiin. Jos kysymyksesi koskee työsuhdeasiaa, kysy ensin chatbot Sulolta, jonka löydät sivun alanurkan chatista 24/7.

YTK-Yhdistys 02 760 7630

Puhelinneuvonta avoinna ma - pe klo 9-11

Huom! Jos asiasi koskee kassajäsenyyttä ja työttömyysetuuksia, saat apua Yleinen työttömyyskassa YTK:n asiakaspalvelusta!

Postiosoite

YTK-Yhdistys ry
Teollisuuskatu 4
​​​​​​​32200 LOIMAA

Sähköinen asiointi OMA+

YTK-Yhdistyksen jäsenten oma sähköinen asiointi. Palvelusta näet jäsenmaksutietosi ja jäsentodistuksen, ja voit päivittää yhteystietojasi. Löydät sieltä myös etujen hyödyntämiseen tarvittavat ohjeet, linkit ja koodit sekä webinaaritallenteet.

Työsuhdeneuvonta

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat oikeudellista työsuhdeneuvontaa puhelimitse normaalin puhelinmaksun (pvm/mpm) hinnalla. OpusLex-asianajoverkoston lakimiehet vastaavat puheluusi ma-to klo 9-14 (perjantaisin suljettu).

Virtuaalineuvoja Sulo auttaa myös työsuhdekysymyksissä chatissa 24/7.

Hallinto

Yhteistyökumppaneiden ja median yhteydenottoihin vastaavat eri alojen asiantuntijamme.