YTK logo

YTK-Yhdistys muuttaa nimensä YTK Työelämäksi

YTK-Yhdistys muuttaa nimensä YTK Työelämäksi. Päätös asiasta tehtiin YTK-Yhdistyksen vuosikokouksessa 7.10. ja PRH on vahvistanut nimen 17.11. Virallinen nimi on nyt YTK Työelämä ry.

Nimenmuutos liittyy YTK-brändin kehittämiseen. Haluamme jatkossa vahvistaa YTK-brändiä siten, että jokaisella olisi entistä kirkkaammin mielessä, mitä saa mistäkin. YTK Työttömyyskassan jäsen on oikeutettu ansioturvaan, mutta hän voi halutessaan saada myös YTK-työelämäpalveluita, jotka tuottaa YTK Työelämä ry.

Työelämäpalveluiden haluamme olevan fiksulla hinnalla tarjottuja palveluita, joista on hyötyä jokaisen työelämässä. Haluamme myös kehittää palveluita tarjoamaan entistä moninaisempaa turvaa.

Tällä hetkellä YTK-työelämäpalveluihin kuuluu mm. laaja Lakikaveri (oikeusturvavakuutus, oikeudellinen neuvonta ja juristin palvelut), Työelämän verkkokoulutuskirjasto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monia muita hyödyllisiä kokonaisuuksia vain 22 euron vuosimaksulla.

Nimenmuutoksen myötä myös logo tulee muuttumaan vihreäksi YTK-palloksi. Sekä nimi- että logomuutokset tulevat näkymään viestinnässämme pikkuhiljaa.

Yleinen työttömyyskassa YTK on nyt YTK Työttömyyskassa

päivitetty 17.11.

Linkki kyselyyn