YTK-Yhdistys antoi lahjaksi toivoa jäsenilleen Maaret Kallion verkkokurssilla

Voimana toivo -verkkokurssin voittajat arvottu

Halusimme konkreettisella tavalla auttaa jäseniämme näinä haasteellisina aikoina ja antaa lahjaksi toivoa tulevaan. Siksi tilasimme 200 Maaret Kallion uutta Voimana toivo -verkkokurssia arvottavaksi jäsentemme kesken. Arvonta on nyt päättynyt ja voittajille ilmoitetaan tänään. Onnea voittaneille! Ja vaikka arpaonni ei tällä kertaa olisi suosinutkaan, pysy silti kuulolla!

Monella on takanaan hankala vuosi, johon on saattanut kuulua työttömyyttä, lomautuksia, talous- ja terveyshuolia. Epävarmoina aikoina toivon vahvistamiselle on suuri tarve. Halusimme tarjota jäsenillemme tähän työkaluja ja kustantaa verkkokurssin tueksi vaikeaan elämäntilanteeseen ja toivon vahvistamiseen työelämän haasteissa.

Verkkokurssin arvonta sai suuren suosion

Lähes 7000 kiinnostunutta osallistui arvontaan ja heistä 200 jäsenelle saimme arpoa ilmaisen osallistumisoikeuden Voimana toivo -verkkokurssille ja yksinoikeudella voittaneille 30.11. toteutettavaan aloituswebinaariin.

Vaikka voitto ei tällä kertaa olisi osunutkaan kohdalle, kannattaa silti seurata viestintäämme nettisivuilla ja jäsenkirjeissä. Muillekin toivon ja toimijuuden vahvistamisesta kiinnostuneille on luvassa Maaretin vinkkejä blogissamme ja somessa!

Haluamme jatkossakin kantaa kortemme kekoon ja auttaa jäseniämme toivon ja tulevaisuuden mahdollisuuksien vahvistamisessa. Verkkokurssille on suunnitteilla jäsenetu, joten pysythän kuulolla! Kerromme lisää uusista eduista ja mahdollisuuksista jäsenkirjeissämme, nettisivuillamme ja somessa.

Kampanja näkyy somessa aihetunnisteilla #lahjaksitoivoa ja #voimanatoivo.

Linkki kyselyyn