Nainen osoittaa värikkäin maalein maalatun kätensä kohti tulevaisuutta.

Vinkkaa opiskelijalle YTK-Yhdistyksen ilmaisesta opiskelijajäsenyydestä!

Myös opiskelijajäsen hyötyy YTK-Yhdistyksen eduista, vieläpä ilmaiseksi! Tarjoamme muun muassa vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, työnhaun tukipalveluja, lakimiehen puhelinneuvontaa ja monia muita yhteistyökumppaneidemme etuja. Lue lisää ja suosittele YTK-Yhdistyksen jäsenyyttä tutulle opiskelijalle!

Opiskelijajäsen saa veloituksetta:

Opiskelijajäsenyys on ilmainen, jos töitä ei ole

  • Opiskelijajäsen saa yhdistyksen kaikki jäsenedut veloituksetta, jos ei käy töissä.

  • Jos töitä kertyy vähintään 18 h/vko, kannattaa liittyä työttömyyskassaan. Tällöin yhdistyksen jäsenyys muuttuu maksulliseksi liittymistä seuraavan vuoden alusta. Jäsenmaksu on kuitenkin vain 18 euroa kalenterivuodessa.

  • Työttömyyskassan jäsenmaksu on tänä vuonna 92 euroa. Kun liittyy kesken vuotta, jäsenmaksusta laskutetaan vain loppuvuoden osuus.

Täysjäsenen työttömyysturva on taattu

  • Kuulumalla myös työttömyyskassaan jäsen kerryttää työssäoloehtoa (28 kuukauden aikana 26 viikkoa), vakuuttaa itsensä työttömyyden varalle ja näin takaa oikeutensa ansiosidonnaiseen päivärahaan.

  • Jos työssäoloehto täyttyy opintojen aikana, voi olla oikeutettu ansiopäivärahaan heti valmistuttua, jos ei heti opintojen päätyttyä saisikaan töitä. Opiskelu pidentää tarkastelujaksoa aina seitsemällä vuodella

Linkki kyselyyn