Varautuminen ja ennakointi on valttia työelämässä

Ennalta varautuminen on paras tapa valmistautua työelämän ja työsuhteiden käänteisiin ja mahdollisiin haasteisiin. Uusi Lakikaveri-palvelu on tukenasi työsuhdeasioissa. Lisäksi työnhakuun ja uralle saat lukuisia ilmaisia valmennuksia sekä rahanarvoisia jäsenetuja. Lue lisää, miten autamme sinua työelämän yllättävissäkin muutoksissa!

lakikaveri ikoni kättely sovinto

Alkuvuodesta 2022 laajensimme merkittävästi jäsentemme oikeudellista tukea ja turvaa. Uuden Lakikaveri-palvelun avulla jäsenet voivat saada juristin selvittelypalvelua työelämän riitatilanteissa. Jo aiemmin yhdistyksen jäsenyyteen on kuulunut työsuhdeneuvonnan puhelinpalvelu, laaja tietopankki ja botti sekä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

- Lakikaveri voi auttaa jäsentä, kun kyseessä on esimerkiksi maksamattomia palkkoja, työpaikkakiusaamista, epäilys laittomasta irtisanomisesta tai epäselvyyttä työsopimuksen tai työsuhteen ehdoista. On tärkeää, että ammattilaisen apua on tarvittaessa saatavilla ja erimielisyyksiin löydetään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa sovinto, sanoo yhdistyksen johtaja Ilona Kangas.

YTK-Yhdistys tuottaa Lakikaveri-palvelua yhdessä OpusLex-asianajoverkoston kanssa.

Oikeudellisen turvan lisäksi autamme jäseniämme ammatillisen osaamisen kehittämisessä sekä työnhaku- ja työelämätaitojen ylläpitämisessä, jotta työelämän voi kohdata luottavaisin mielin. Ennalta varautuminen on paras keino suojautua ja selvitä haastavista tilanteista.

Kevään aikana järjestämme muun muassa uusia LinkedIn-koulutuksia työelämäpsykologi ja rekrytointikouluttaja Juho Toivolan kanssa sekä ”Kysy rekrytoijalta” -liven yhteistyössä rekrytointikonsultti Johanna Valovirran kanssa.

Lisäksi tarjoamme jatkuvana etuna jäsenille veloituksetta tuhansia verkkokoulutuksia Työelämän verkkokoulutuskirjastossa, ilmaista työnhaku- ja uravalmennusta sekä esimerkiksi uramuotoilua alennettuun hintaan.


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn