nainen maalaa tuolia puutarhassa

Varaudu tulevaan, huolehdi omista ja läheistesi eduista!

Kuka sinusta huolehtii, jos et enää itse siihen kykene? Tai mitä kerryttämällesi varallisuudelle tapahtuu kuolemasi jälkeen? Edunvalvontavaltakirjan ja testamentin laatiminen jää monesti viimetippaan tai jopa kokonaan tekemättä. Paras aika omien ja läheistesi etujen varmistamiselle on nyt. Lue lisää ja hyödynnä uusi jäsenetusi!

Uusi jäsenetu: edunvalvontavaltakirja ja testamentti jopa -20 %!

YTK-Yhdistyksen jäsenenä sinulla on nyt mahdollisuus saada edunvalvontavaltakirja ja/tai testamentti etuhintaan, jolla voit säästää jopa 20 % asianajotoimistojen normaalihinnasta. OpusLex -asianajoverkoston kokeneet juristit laativat sinulle laadukkaat asiakirjat. 

  • Edunvalvontavaltakirja alk. 250 € (sis. alv.) 
  • Testamentti alk. 400 € (sis. alv.)

”Edunvalvontavaltakirja on tärkeä olla olemassa iästä riippumatta, esimerkiksi vaikean vammautumisen, vakavan sairauden tai varhaisen muistisairauden sattuessa. Näitä ei kukaan odota itselleen tapahtuvan tai edes tahtoisi miettiä, mutta tosiasiassa emme voi tietää, mitä elämä itse kullekin tuo eteen”, sanoo asianajaja Teija Saraste. Oikein ja huolella laadittu testamentti taas turvaa kaikkein läheisimpien elämän. 

Näin hyödynnät etusi:

Tutustu aiheisiin OMA+ palvelussa
Katso videot, joissa juristit kertovat:

  • miksi ja milloin kyseiset asiakirjat kannattaa tehdä
  • mitä tulee huomioida niitä laadittaessa
  • yleisimmistä sudenkuopista, jotka voidaan välttää asiantuntevan juristin laatimilla asiakirjoilla. 

    ​​​​​​​Lisäksi saat tarkempaa tietoa siitä, mitä hinta sisältää ja miten saat edun käyttöösi.

Etkö ole vielä jäsen? YTK:n kassajäsenenä voit hankkia hyödyllistä lisäturvaa YTK-Yhdistyksestä vain 22 euron vuosimaksulla! Tutustu jäsenyyteen ja liity nyt!


Lue lisää:

Linkki kyselyyn