kesä pyöräily loma reissu

Varaa vastuullinen kotimaan kesälomasi nyt jäsenetuhintaan!

Kotimaassa on ihania lomakohteita, joissa voit huoletta matkustaa ja rentoutua. Miltä kuulostaisi staycation Kämp Collection luksus-hotellissa Helsingissä, loma Lapin upean luonnon helmassa Santa’s Hotelsin kohteissa tai Holiday Club Villas -kohteissa ympäri Suomen? Tutustu lomaetuihisi ja varaa kesäreissusi!

Muistathan, että YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat jopa -50 % alennuksia hotelliyöpymisistä yhteistyökumppaneiltamme, kuten Holiday Club Villas -kohteista ja -15 % kylpylähotelleissa? Uusimpia majoitusetuja tarjoamme Kämp Collection Hotelsien luksushotelleihin -20 % alennuksella. Mukana on myös laaja valikoima Santa´s Hotels -kohteita Lapissa sekä Naantalin ja Ruissalon kylpylähotellit.

Tutustu jäsenen majoitusetuihin ja varaa virkistävä ja vastuullinen kotimaan kesälomasi nyt!