Perjantaina 25.6. asiakaspalvelumme on keskikesän tunnelmissa ja suljettuna. Leppoisaa juhannusta!

kesä pyöräily loma reissu

Varaa vastuullinen kotimaan kesälomasi nyt jäsenetuhintaan!

Kotimaassa on ihania lomakohteita, joissa voit huoletta matkustaa ja rentoutua. Miltä kuulostaisi staycation Kämp Collection luksus-hotellissa Helsingissä, loma Lapin upean luonnon helmassa Santa’s Hotelsin kohteissa tai Holiday Club Villas -kohteissa ympäri Suomen? Tutustu lomaetuihisi ja varaa kesäreissusi!

Muistathan, että YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat jopa -50 % alennuksia hotelliyöpymisistä yhteistyökumppaneiltamme, kuten Holiday Club Villas -kohteista ja -15 % kylpylähotelleissa? Uusimpia majoitusetuja tarjoamme Kämp Collection Hotelsien luksushotelleihin -20 % alennuksella. Mukana on myös laaja valikoima Santa´s Hotels -kohteita Lapissa sekä Naantalin ja Ruissalon kylpylähotellit.

Tutustu jäsenen majoitusetuihin ja varaa virkistävä ja vastuullinen kotimaan kesälomasi nyt!