Mies pyöräilee Sportiven audiotreeniä kuunnellen

Uutta virtaa tuttuihin ulkolajeihin ohjatun audiotreenin avulla

Koska jäsentemme hyvinvointi on meille tärkeää, lähdimme ensimmäisten joukossa mukaan lanseeraamaan uutta suomalaista liikuntapalvelua, Sportivea. Tänä keväänä perustetun Sportiven maksuttomat audiotreenit tuovat ohjatun liikunnan ulkoilmaan - kesän parhaalle kuntosalille. Kokeile vaikka juoksua tai sauvakävelyä mielimaisemassasi!

Moni rauhoittuu ja palautuu monimuotoisesta luonnostamme nauttiessa. Jo ensimmäinen kevät koronan keskellä lisäsi merkittävästi luonnossa liikkumista. Monen jäsenemmekin etätyörupeama, työnhakurumba tai koronan aiheuttaman epävarmuuden sietäminen helpottuivat luonnossa samoillessa. Kun palvelut sulkeutuivat, luonto pysytteli kaikille avoimena. 

Koska jäsentemme hyvinvointi on meille tärkeää, lähdimme ensimmäisten joukossa mukaan lanseeraamaan uutta, tänä keväänä perustettua suomalaista liikuntapalvelua, Sportivea. Palvelu tarjoaa kymmeniä audiotreenejä erityisesti matalan kynnyksen ulkolajeihin kuten kävelyyn, pyöräilyyn ja juoksuun. Talviliikunnan ystäviä ilahduttanee ensi talveksi suunnitellut ohjatut hiihtotreenit. Sportiven avulla saat ulkona luonnossa liikkumiseen vaihtelua ja uudenlaista virtaa!

Sportiven ohjelmat ovat mukanasi startista maaliin tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta. Treenit ovat aina liikunta-alan ammattilaisten suunnittelemia. Palvelusta löydät sekä yksittäisiä harjoituksia että harjoitusohjelmia. YTK-Yhdistyksen oman treenin, intervallisauvakävelyn, lomassa tehdään myös lihaskuntoharjoitteita, kun taas puolen tunnin kävelylenkin yhteydessä istahdetaan hetkeksi rentoutumaan hengitysharjoitusten pariin.  

Palvelun käyttöönotto on helppoa. Rekisteröidyttyäsi Sportiven käyttäjäksi, ovat kaikki audiotreenit käytettävissäsi maksutta vuoden 2021 loppuun saakka.  

Vedä siis lenkkarit jalkaan tai nappaa pyörä alle, valitse sopiva treeni ja lähde liikkeelle luontoon!  

Sportive logo

Sportive on vuonna 2021 perustettu uudenlainen suomalainen liikuntapalvelu. Tarjoamme huippuammattilaisten suunnittelemia audiotreenejä erityisesti matalan kynnyksen ulkolajeihin. Audiotreeneissä on sekä yksittäisiä harjoituksia että harjoitusohjelmia ja ajatuksena on tehdä tavoitteiden kautta ulkona liikkumisesta entistäkin palkitsevampaa – ja tuloksellista.

Linkki kyselyyn