Uusia jäsenetuja YTK-Yhdistys aurinkoinen syksyinen maisema

Uusia etuja täysjäsenille

Muistathan, kun kuulut kassaan, voit olla lisäksi YTK-Yhdistyksen jäsen. Jos et vielä ole, liity nyt! Saat oikeusturvaa ja työsuhdeneuvontaa sekä tuntuvia lisäetuja niin vakuutuksiin, työnhakuun, itsesi kehittämiseen kuin vapaa-ajallekin. Lue lisää täysjäsenen ajankohtaisista eduista!

Haluamme auttaa sinua onnistumaan työelämän käänteissä. Siksi kehitämme YTK-Yhdistyksen palveluita jatkuvasti vastaamaan jäsentemme toiveita ja tarpeita sekä tuomaan lisää tukea ja turvaa. Oikeusturvan ja työsuhdeneuvonnan lisäksi täysjäsenet saavat etuja vakuutuksista, koulutuksia, webinaareja ja verkkokursseja sekä muita yhteistyökumppaneiden etuja niin työelämään kuin vapaa-aikaan.

Tutustu uusiin jäsenetuihin

 • Irtaudu arjesta Hotelli Helkassa ja lähde syysreissulle Helsinkiin!
  Nyt kannattaa panostaa kotimaan matkailuun. Pääkaupungissa valinnanvaraa riittää ja miniloma on helppo toteuttaa turvallisin mielin. Lue lisää!
 • Syksy on uusien alkujen ja uuden oppimisen aikaa
  Meillä on takana vilkas webinaarisyksy ja lisää on luvassa. Kunnes uudet koulutukset alkavat, voit tutustua jo järjestettyjen LinkedIn-, työnhaku- ja uramuotoilu-webinaarien koosteisiin blogissamme.
  ​​​​​​​Myös tallenteet ovat katsottavissa YTK-Yhdistyksen jäsenille OMA+palvelussa. Tutustu webinaareihin!
 • Ota urasi omiin käsiisi Uramuotoilun verkkokurssilla!
  Opit käytännöllisiä keinoja uraratkaisujen löytämiseen, omien toiveiden tunnistamiseen, uusien mahdollisuuksien hahmottamiseen ja kokeiluihin, joilla työn uusi suunta aukeaa. Lopputuloksena on konkreettinen urasuunnitelma sekä uusi, sinun itsesi näköinen mielekäs työ ja elämä. Lue lisää verkkokurssista!
 • Haluatko verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia muiden kanssa työhön, työnhakuun tai vaikka kouluttautumiseen liittyen?
  ​​​​​​​Tule mukaan uuteen työelämän tuunaajien Virittämö-ryhmään Facebookissa!

Lisätietoa muista eduista

Linkki kyselyyn