nainen valitsemassa valikoimaa värikkäitä sukkia vetolaatikosta

Uusi jäsenetu laajentaa jäsentemme
koulutusmahdollisuuksia tuhatkertaisesti

Jatkuva oppiminen ja oman osaamisen kehittäminen ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa. Jäsenillemme kouluttautuminen on nyt erityisen helppoa ja joustavaa uuden jäsenedun myötä. Yhteistyössä Accountor Eduhousen kanssa lanseerattu Työelämän verkkokoulutuskirjasto tarjoaa laajan valikoiman asiantuntijoiden verkkokoulutuksia ajankohtaisista ja käytännönläheisistä työelämätaidoista jäsenille ilman lisäveloituksia.

“Olemme todella iloisia voidessamme tarjota jäsenillemme tämän ainutlaatuisen edun. Uskomme, että jokaisella on halu pitää omaa pääomaansa ajan tasalla parhaalla mahdollisella tavalla ja nyt meillä on antaa siihen työkaluiksi koulutuksia jäsenillemme”, toteaa YTK-Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas. “Jäsenemme ovat toivoneet osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia ja niitä on nyt saatavilla tuhatkertaisesti”, jatkaa yhdistyksen kehityspäällikkö ja yhteistyöstä vastaava Mirva Puranen.

Toivomme palvelun laajuuden ja kouluttajien asiantuntijuuden tuovan jäsenille etua työelämässä pärjäämisen haasteisiin sekä onnistumisen kokemuksia. “Nykyään moni haluaa kouluttautua vapaa-ajallakin ja omaksua vaikkapa oman alansa uusimpia asioita omaan tahtiinsa ja valitsemanaan ajankohtana. Verkkokoulutuskirjasto mahdollistaa tämän erinomaisella tavalla”, Puranen toteaa.

Sisällöstä löytyy laaja valikoima erilaisia koulutuksia, ajankohtaiskatsauksia, oppisisältöjä ja inspiraatiota. “Uskon, että ainakin käytännönläheiset O365-koulutukset tulevat olemaan suosittuja, samoin kuin esimiestyöhön, oman työn johtamiseen tai vaikka KHT-tutkintoon liittyvät oppimissisällöt”, hän jatkaa.

“Olimme innoissamme mahdollisuudesta laajentaa palveluitamme YTK-Yhdistyksen jäsenistölle”, sanoo Accountor Eduhousen toimitusjohtaja Jukka Vento. “Älykkäät oppimisratkaisut ovat kokeneet todellisen rakettinousun koronakriisin vuoksi ja uskomme siihen, että erinomaisella koulutussisällöllä on mahdollisuudet tavoittaa entistä suurempi joukko juuri YTK-Yhdistyksen kautta”.

Toivomme palvelulle tuhansia aktiivisia käyttäjiä! Palvelu on käytettävissä YTK-Yhdistyksen OMA+ -palvelussa huhtikuun alusta lähtien.

#koulutus #työelämä #työmarkkinat #ytkyhdistys #osaamisen kehittäminen

Linkki kyselyyn