nainen meditoi kotona

Uusi jäsenetu 2022: ilmaiset hyvinvointiharjoitukset keholle ja mielelle

Onko sinulla 5–15 minuuttia aikaa omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiselle? Ylläpidä ja paranna sekä kehon että mielen kuntoa YTK-Yhdistyksen jäsenille räätälöidyn ilmaisen Yogaian hyvinvointiohjelman harjoitusten avulla!

Hyvinvointiohjelma koostuu videoista, joista saat vinkkejä onnistuneeseen elämäntapamuutokseen ja siihen, kuinka saada paras hyöty irti ohjelmasta sekä erilaisista ohjatuista harjoituksista. Kokeile lyhyitä, mutta monipuolisia mielen ja kehon treenejä vaikka tauolla keskellä työpäivää tai vapaa-ajalla!

Ohjelman teemat:

 1. Aloita fiksusti

  Katso ensin aloitusvideo ja nappaa Yogaian psykologin Kaisan käytännölliset vinkit! Hyvällä startilla parannat hyvinvointiasi tämän ohjelman avulla fiksusti, ja onnistut todennäköisemmin.
 2. Paranna untasi

  - Rentoutusharjoitus auttaa pysähtymään, rentoutumaan, rauhoittamaan mieltä ja keskittymään. Saat apua esimerkiksi stressiin sekä uni- ja keskittymisvaikeuksiin. Tule mukaan rauhoittumaan ja rentoutumaan!

  - Rentouttava jooga on rauhoittava harjoitus, jonka voit tehdä ennen nukkumaan menoa tai keskellä päivää. Tehdään yhdessä lempeitä kiertoja ja avaavia liikkeitä rauhalliseen tahtiin!
 3. Vetreytä kehosi

  - Yläselän taukojumpassa vahvistetaan yläselkää ja lisätään yläselän ja lapojen liikkuvuutta, mikä ennaltaehkäisee ongelmia ja kiputiloja. Pidä tauko ja tee hyvää kehollesi!

  - Virkistävä taukojumppa vähentää kehon kipuja ja kireyksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa. Nousemalla ylös ja liikkumalla voit ennaltaehkäistä istumisen haittoja. Tule mukaan liikkumaan ja avaamaan kehoa monipuolisilla liikkeillä!
 4. Fokusoi mielesi

  - Hengitä & Rentoudu -harjoitus auttaa pysähtymään, rentoutumaan, rauhoittamaan mieltä ja keskittymään. Kokeile, miten pieni pysähdys vaikuttaa oloosi ja vireyteesi!

  - Mindfulness – hyväksyvä tietoinen läsnäolo harjoittaa tietoisuutta, huomion kiinnittämistä ja hetkessä olemista. Kaikki hyötyvät tietoisuustaidoista: mielen tyynnyttäminen ja kokemusten utelias ja hyväksyvä havainnointi eivät ainoastaan alenna stressiä, vaan auttavat myös tarkkaavaisuuden hallinnassa ja tunteiden säätelyssä. Testaa 15 minuutin harjoitus!

Hyvinvointiohjelma on saatavilla sekä suomeksi että englanniksi. Harjoitukset löydät OMA+ -palvelun Webinaarit ja koulutukset -osiosta.

Jäsenetusi nettitreeneihin ja -joogaan −​​​​​​​50 %

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat lisäksi kaikki Yogaian livetreenit ja tallenteet niin rauhalliseen kuin kovaankin harjoitteluun −​​​​​​​50 % jäsenetuhintaan vain 44,97€/6 kk (norm. 89,94 €)!

Hyödynnä monipuoliset nettitreenit sekä mielen- ja kehonhuoltotunnit missä ja milloin vain – suomeksi ja englanniksi!

 • Interaktiiviset livetunnit (webcam) ja tallenteet
 • Yli 100 uutta tuntia joka viikko
 • Monipuolinen, arkeen mahtuva sisältö (5–70 min) niin kehonhuoltoon kuin kovaan treeniin, esim. pilates, jooga, keppijumppa, venyttely, core, HIIT, mindfulness, kahvakuula, taukojumppa, syvärentoutus, äitiysjooga, selkä vetreäksi, joogaa juoksijoille, Mimi & Kuku supersankarijooga jne.
 • Toimii selaimella, iPhonella/iPadilla, Android-laitteilla ja AppleTV:llä.
 • Edun voi käyttää kerran.

Katso etukoodisi OMA+ -palvelusta!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn