Alma Talent Kirjat jäsenetu YTK-Yhdistys

Upouusi jäsenetu: Alma Talentin parhaat bisneskirjat kuunteluun tai kirjahyllyyn!

Kaipaatko kehittävää kirjallisuutta? Ei hätää! Olemme neuvotelleet sinulle hyvän edun Alma Talentin Kirjat -sovellukseen. Lisäksi voit tilata painettuja kirjoja 20 % alennuksella!

Alma Talent Kirjat -kännykkäsovellus sisältää bisneksen, sijoittamisen, kasvun ja itsensä kehittämisen kirjoja Suomen eturivin kustantajilta. Voit tutustua niihin juuri silloin, kun sinulla on hetki aikaa itsellesi ja uusille ideoille ja ajatuksille.

Oman kasvun menestystekijöitä ovat halu kehittyä ja kehittää osaamistaan, sekä ymmärrys siitä, miten ihmismieli toimii. Näiden teosten parissa haastat ajatteluasi ja laajennat osaamistasi Suomen parhaiden asiantuntijoiden voimin.

Jäsenetusi Alma Talentin palveluista:

• 3 kk määräaikainen tilaus Alma Talent Kirjat -mobiilisovelluksesta 29 € (norm. 59,70 €)
  • 6 kk määräaikainen tilaus Alma Talent Kirjat -mobiilisovelluksesta 58 € (norm. 119,40 €)
  • 20 % alennus Alma Talent -verkkokaupan painetuista kirjoista

Tilausmahdollisuus on voimassa vuoden 2021 loppuun ja tilauksen voi toistaa, jos haluat vuoden aikana ottaa useamman etuhintaisen pätkän.

Katso tarkemmat tiedot ja hae etukoodi OMA+-palvelusta!

Alma Talent Kirjat -sovelluksen saat käyttöösi seuraavasti:

1. Hae OMA+-palvelusta tilauslinkkisi. Siirry linkistä aktivoimaan joko 3 tai 6 kuukauden määräaikainen tilausjakso ja luo käyttäjätilisi. Saat vahvistuksen ja kirjautumisohjeet sähköpostiisi.
  2. Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta.
  3. Kirjaudu sovellukseen tunnuksillasi ja aloita lukeminen ja kuuntelu!

Tilaa kirjoja itsellesi tai lahjaksi

Jäsenetuna saat tänä vuonna kaikista painetuista kirjoista 20 % alennuksen. Tilaa itselle tai lahjaksi osoitteesta: https://shop.almatalent.fi/

Kirjoita OMA+-palvelusta hakemasi etukoodi ostoskorin alennuskoodi-kenttään.

Alma Talent logo

Alma Talent on Suomen johtava bisnes- ja juridisen kirjallisuuden kustantaja. Julkaisemme vuosittain yli 130 kirjaa painettuna, sähköisinä ja äänikirjoina, muun muassa alkuperäisiä Suomen Laki -teoksia.

Alma Talent Kirjat -sovelluksesta löydät parhaan ja jatkuvasti päivittyvän valikoiman ääni- ja e-kirjoja sekä podcasteja keskittyen bisnessisältöihin, asiantuntijuuden syventämiseen ja yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Näistä puhutaan

Katso lisää