Nuori nainen katselee rennosti läppäriltä verkkokoulutusta kotonaan kuulokkeet päässä.

Uudet vuorovaikutteiset etäkoulutukset nyt jäsenille veloituksetta!

Onko sinulla haasteita löytää aikaa oman osaamisen kehittämiselle? Kaipaatko lisää vuorovaikutusta koulutuksiin? Jäsenmaksuusi sisältyvä, tuhansia koulutuksia sisältävä työelämän verkkokoulutuskirjasto on kasvanut uusilla aihealueilla ja tarjolla on nyt myös reaaliaikaisia etäkoulutuksia, joissa pääset entistäkin paremmin vuorovaikutukseen muiden osallistujien ja kouluttajan kanssa. Tutustu ja hyödynnä rahanarvoinen etusi nyt veloituksetta!

YTK-Yhdistyksen jäsenyyteesi ilman lisämaksuja kuuluvan Eduhouse-verkkokoulutuspalvelun merkittävin uudistus ovat helmikuussa käynnistyneet entistäkin vuorovaikutteisemmat etäkoulutukset. Reaaliajassa kouluttajan johdolla Teamsissa järjestettävissä, ennakkoon aikataulutetuissa etäkoulutuksissa voit keskustella asiantuntevan kouluttajan sekä muiden osallistujien kanssa ja kehittää osaamistasi omalta toimistoltasi tai vaikka kotisohvaltasi käsin!  

Koulutusten avulla voit kouluttautua monipuolisesti, sillä aihealueina ovat esimerkiksi:

 • talous- ja palkkahallinto
 • HR
 • johtaminen 
 • digitaidot

Yksittäisen etäkoulutuksen normaalihinta voi olla jopa satoja euroja, mutta sinulle yhdistyksen jäsenenä myös etäkoulutukset (kuten kaikki muutkin verkkokoulutuskirjaston tuhannet koulutukset) ovat maksuttomia! Etäkoulutuksia järjestetään puolivuosittain jopa 600 noin 150 eri aiheesta, joten valinnan varaa riittää monenlaisiin tarpeisiin.

Voit osallistua ilmaiseksi myös hybridikursseille etäyhteydellä - hae silloin koulutuskalenterista kategoria Hybridikurssi, valitse kurssi, päivämäärä ja rastita "osallistun etänä".

Etäkoulutukset löydät suoraan Eduhousen koulutuskalenterista - tutustu ja ilmoittaudu nyt!

Katso ohjeet ilmoittautumiseen tästä (pdf)​​​​​​​

Jos et vielä ole ottanut jäsenetuasi käyttöön, tee se nyt OMA+ -palvelussa!

Etäkoulutusten hyödyt TOP 10

Uudistuneen palvelun myötä etäkoulutukset tarjoavat erilaisille oppijoille enemmän mahdollisuuksia ja hyötyjä opiskelusta:

 • Asiantuntevat kouluttajat keskustelevat aiheesta kanssasi
 • Oppimistuokio on aktiivinen ja vuorovaikutteinen
 • Koulutukset ovat ennakkoon aikataulutettuja ja järjestetään reaaliajassa
 • Voit osallistua etäkoulutukseen missä vain, tarvitset vain nettiyhteyden
 • Ajankohtaiset aiheet
 • Osallistuminen on helppoa
 • Koulutukset sisältyvät jäsenvuosimaksuusi
 • Erilaiset oppimistyylit huomioitu (kinesteettinen, auditiivinen, visuaalinen)
 • Kerrytät KLT- ja PHT- ylläpitotunteja (koulutuksen aiheesta riippuen)
 • Tunnelma on kuin oikeissa luokkatila-koulutuksissa

Uutta myös digitaidoissa ja Microlearning-koulutuksissa

Työelämän verkkokoulutuskirjastoon on helmikuussa lisätty myös reilu 200 koulutusta digitaidot-aiheesta. Koulutettavien ohjelmistojen määrä on kasvanut, ja uusina aihealueina käsitellään mm. digimarkkinointia ja yrityksen vastuullisuusasioita.  

Lisäksi palvelusta löytyy nyt myös uudenlaisia Microlearning-koulutuksia, joissa sisältö on jaettu hyvin pieniin osioihin. Microlearning-koulutuksiin on lisätty myös harjoitustehtäviä. Näitä koulutuksia löytyy lähinnä Digitaidot-aihealueen alta.

Ota käyttöösi Työelämän verkkokoulutuskirjasto!

Jos olet jo hyödyntänyt jäsenetusi ja ottanut työelämän verkkokoulutuskirjaston käyttöön, kirjaudu sisään ja klikkaa suoraan koulutuksiin. Jos et vielä ole rekisteröitynyt palveluun, voit tehdä sen jäsentemme OMA+-palvelussa osiossa Webinaarit ja koulutukset.


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn