Suomen laki kirjoja ja terveellisiä naposteltavia pöydällä

Työsuhdeneuvonta uudistuu - tulossa täyden palvelun Lakikaveri

Pssst… kerromme sinulle jo etukäteen erittäin hyödyllisen salaisuuden! YTK-Yhdistyksessä sinua on palvelemassa ensi vuoden alusta aivan uusi kokonaisuus: Lakikaveri. Lakikaveri palvelee sinua työsuhteisiin liittyvissä asioissa entistä laajemmin ja perusteellisemmin.

Et siis jää pienessäkään asiassa yksin, vaan saat neuvoja, apuja tai juristin selvittelytyötä työsuhteen ongelmatilanteissa. Palvelu on käytössäsi ensi vuoden alusta vain jäsenmaksun hinnalla. Olemme testanneet etua jo tänä vuonna ja vastaanotto on ollut todella hyvää.

Jotta pystyt tarvittaessa saamaan nopeasti yhteyden juristiin, sinun kannattaa nyt tehdä kaksi asiaa:

  1. Tarkista, että olet kassan lisäksi MYÖS YTK-Yhdistyksen jäsen. Näet jäsenyytesi OmaYTK:n Täysjäsenen edut -sivulta. 
  2. Liity heti, jos et vielä ole YTK-Yhdistyksen jäsen.

Lakikaverin puhelinneuvonnan saat käyttöösi heti, kun liityt jäseneksi. Täyden Lakikaveri-palvelun saaminen edellyttää, että olet ollut YTK-Yhdistyksen jäsen vähintään 6 kk ennen työ- tai virkasuhteeseen liittyvää ongelmaa.

Täyden palvelun Lakikaveri lanseerataan vuoden 2022 alusta ja täydentää jäsenyyteesi kuuluvaa työsuhdeneuvonnan puhelinpalvelua ja oikeusturvavakuutusta. Lakikaveri auttaa sinua sellaisissa työelämän käänteissä, jotka ovat liian monimutkaisia selvitettäväksi puhelimitse, mutta joiden vuoksi et ole välttämättä valmis lähtemään oikeuteen.

Nyt kannattaa siis viimeistään liittyä myös YTK-Yhdistyksen jäseneksi, jotta saat hyödynnettyä kaikki jäsenetusi ja ensi vuonna entistäkin paremman täyden palvelun Lakikaverin!


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Linkki kyselyyn