Työelämä muuttuu – mitä tehdä?

Kaikkialla puhutaan työelämän murroksesta, mutta mitä se tarkoittaa konkreettisesti sinun kohdallasi ja mitä sinä voit oikeasti sille tehdä? Kutsumme sinut kaikille avoimeen ja maksuttomaan 4T Summit - Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -onlinetapahtumaan 14.9. kuulemaan, mitä taitoja tarvitset ja miten voit kehittää osaamistasi pysyäksesi muuttuvan työelämän tahdissa mukana!

4t Summit - tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus

4T Summitissa keskustelemme huippupuhujien Perttu Pölösen, Henri "Henkka" Hyppösen ja Filosofian Akatemian Kirsi Polvisen kanssa muun muassa uteliaisuuden ja oppimisen ilon merkityksestä uusien taitojen omaksumisessa sekä ihmisen roolista tulevaisuuden työssä. YTK-Yhdistys järjestää tapahtuman yhdessä digitaalisen oppimisen edelläkävijä Eduhousen kanssa. 

”Muutoksen ja kehittymisen lähtökohta on ymmärrys siitä, mitä taitoja ja työkaluja tarvitsemme. Moni meistä tunnistaa, että tulevaisuuden työelämä tulee vaatimaan meiltä uusia taitoja, mutta voi olla haastavaa tietää, mitä nimenomaista osaamista tarvitsemme tai miten taitoja voi vahvistaa ihan konkreettisesti”, sanoo YTK-Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas.

”Me haluamme auttaa jokaista hallitsemaan omaa työelämäänsä sekä huolehtimaan siitä, että pysymme työelämäkuntoisina myös tulevina vuosina, niin osaamisen kuin hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta.”

Tunteet siitä, että omaan työhön ja tulevaisuuteen voi vaikuttaa, ovat merkittävä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Näihin kysymyksiin YTK-Yhdistys auttaa jäseniään löytämään vastauksia myös 4T Summit -tapahtuman ulkopuolella tarjoamalla jäsenilleen käytännöllisiä välineitä työelämätaitojen kehittämiseen. Yhdistyksen jäsenetuihin kuuluu muun muassa Eduhousen laaja työelämän verkkokoulutuskirjasto tuhansine koulutuksineen.

”Tavoitteemme on mahdollistaa se, että jäsenemme voivat itse päättää oman työelämänsä ja uransa käänteistä ja omasta tulevaisuudestaan.”

Tulethan mukaan pohtimaan tulevaisuuden työelämää sekä siihen liittyviä taitoja ja tunteita kanssamme?
Tavataan 4T Summitissa 14.9.2022 klo 14–16.30!

Seuraa ja osallistu somessa: #4TSUMMIT
4T Summit LinkedIn

4T Summit Facebook


Sinua voisi kiinnostaa myös:

Kaikille avoimen huipputapahtuman lisäksi YTK-Yhdistys tarjoaa jäsenilleen veloituksetta yhdessä Eduhousen kanssa laajan Työelämän verkkokoulutuskirjaston (arvo 147 €/kk). Tutustu ja ota palvelu käyttöösi!

Linkki kyselyyn