nainen valikoimassa värikkäitä sukkia vetolaatikosta YTK-Yhdistys työelämän verkkokoulutukset valikoima yhteistyö jäsenetu Accountor Eduhouse

Tutustu uusimpiin ja suosituimpiin verkkokoulutuksiin!

Jäsenemme ovat katsoneet uudessa Työelämän verkkokoulutuskirjastossamme jo yli 2000 erilaista kurssivideota aina Excel-taidoista ajanhallintaan! Kaikki kurssit ovat jäsentemme katsottavissa täysin veloituksetta, jotta oman osaamisesi kehittäminen ja ylläpito olisi mahdollisimman helppoa. Palvelun tuottaa digitaalisen oppimisen edelläkävijä, yhteistyökumppanimme Accountor Eduhouse. Poimimme ajankohtaisimmat ja suosituimmat koulutuksista sinulle, tutustu ja opi uutta!

Tarjolla on tuhansia käytännönläheisiä ja ajantasaisia koulutuksia O365-ohjelmien perusteista uusimpiin ominaisuuksiin (mm. Excel, Word, Teams, Outlook), hr- ja esimiestyöstä, palkka- ja taloushallinnosta, työoikeudesta ja liikejuridiikasta sekä erilaisista työelämätaidoista. Löydät palvelusta myös kattavaa PHT- ja KLT-tutkintojen ylläpitokoulutusta.

Olemme helpottaneet käyttöä kokoamalla sinulle suosikkikattauksen jäsentemme toiveiden ja suosituimpien koulutusten pohjalta.

Palvelu on saatavissa jäsenmaksun hinnalla vain YTK-Yhdistyksen jäsenille (palvelun normaali hinta 109 €/kk). Saat edun käyttöösi rekisteröitymällä OMA+ -palvelussa kohdassa Webinaarit ja koulutukset.

Linkki kyselyyn