4T Summit 14.9.2022

Tulossa: Henkka Hyppönen, Perttu Pölönen ja tulevaisuuden työelämätaidot online-tapahtumassa 14.9.

Mitkä taidot ovat työelämässä onnistumisen kannalta merkityksellisimpiä? Miten jaksan muuttuvassa työelämässä tänään ja huomenna? Syyskuun 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -onlinetapahtumassa pääsemme pureutumaan näihin teemoihin Henri ”Henkka” Hyppösen, Perttu Pölösen ja muiden asiantuntijoiden luotsaamana. Varaa 14.9. kalenteristasi jo nyt!

Työelämän jatkuva ja entisestään kiihtyvä muutos edellyttää meiltä koko ajan uusien taitojen oppimista. Se voi olla samaan aikaan sekä inspiroivaa ja kutkuttavaa, mutta myös ahdistavaa ja turhauttavaa.
 
Millä taidoilla on merkitystä työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, ja missä kulkee raja jatkuvan kehittymisen ja oman jaksamisen välillä? Miten pärjään muuttuvassa työelämässä tänään ja huomenna?

Näitä kysymyksiä pohditaan 14.9.2022, kun 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -verkkotapahtuman estradille saadaan mm. ihmisen paikkaa tekoälykaudella tutkiva tietokirjailija Henri ”Henkka” Hyppönen sekä elinikäistä oppimista ja tulevaisuuden osaamistarpeita käsittelevä futuristi Perttu Pölönen.

Maksuttomaan online-tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa elokuussa, mutta merkitse ajankohta kalenteriisi jo nyt:

14.9.2022 klo 14–16.30

Seuraa viestintäämme!
​​​​​​​Aihetunniste somessa: #4TSummit

Henri Hyppönen

Keynote: Henri "Henkka" Hyppönen

Luovuus ja teknologia ovat tulevaisuuden ytimessä ja näihin asioihin on paneutunut myös Henri Hyppönen. Henri pohtii ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämistä ja auttaa ymmärtämään mitä kaikkea luovuudesta ja tulevaisuudesta tulisi ottaa huomioon jo tässä hetkessä. Henriä innostaa muun muassa tämän ajan ihmisyyden renessanssi ja se kuinka voimme kehittää yhteistä tulevaisuuttamme, jossa ihmiskunta ja teknologia tukevat toisiaan.​​​​​​​

Perttu Pölönen

Keskustelua luotsaamassa Perttu Pölönen

Perttu on futuristi ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut menestysteokset Tulevaisuuden lukujärjestys sekä Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 Euroopassa 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon valittu moniosaaja on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen.

4T Summit tapahtumalogo

Lisää puheenvuoroja ja tarkempi ohjelma tulossa, pysy kuulolla!
​​​​​​​
Aihetunniste somessa: #4TSummit


Yhteistyössä Eduhouse

Haluamme yhdessä Eduhousen kanssa tarjota sinulle Työelämän verkkokoulutuskirjaston, jolla huolehdit työelämäsi tärkeimmästä pääomasta, osaamisestasi! Käytössäsi on tuhansia verkkokoulutuksia digitaidoista johtamiseen ja erilaisiin työelämätaitoihin, huippupuhujien luentoja sekä vuorovaikutteisia etäkoulutuksia reaaliajassa.

eduhouse logo

Rekisteröidy OMA+ -palvelun kautta nyt, niin saat veloituksetta tämän normaalisti 147 €/kk maksavan verkkokoulutuskirjaston käyttöösi!


Treenaa työelämätaitojasi ja jaksat paremmin niin työssä kuin vapaalla

Haluaisitko, että töiden jälkeen sinulla olisi enemmän energiaa muillekin asioille, harrastuksille, perheelle ja liikunnalle? Niin mekin! Siksi tarjoamme sinulle työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen Eduhousen monipuolisten verkkokurssien avulla, kokeile esimerkiksi:

Ja paljon muuta, esimerkiksi:

  • Suomalaiset ovat Excel-kansaa, sillä kirjaston Excel-koulutukset ovat kärjessä viikosta toiseen! Tarvitset sitten koulutusta perusteista tai päivitystä syvempään täsmäosaamiseen, täältä sitä löydät! Tai jos mielessäsi siintää polku kohti esimies- tai johtotehtäviä, täältä löydät koulutusta, jolla vakuutat ­sekä esihenkilösi että tulevat johdettavasi. Esimerkiksi: Motivaation johtaminen tai onnistuminen etä- ja hybridijohtamisessa.
  • Kouluttajavetoiset vuorovaikutukselliset etäkoulutukset voivat maksaa jopa tuhansia euroja, mutta näihinkin pääset osallistumaan veloituksetta! Esimerkiksi Adoben Photoshop ja Illustrator -koulutukset tai projektinhallinnan perusteet.
  • MySpeaker-puhujatoimiston listoilla olevat huiput ovat tunnetusti kallista porukkaa ja pääsy heidän esityksiinsä voi maksaa satoja euroja. Vaan ei sinulle, sillä verkkokoulutuskirjastosta löydät myös live-webinaareja tämän hetken puhuttelevimmista työelämäteemoista!​​​​​​​

Linkki kyselyyn