Tulevaisuuden työelämän huipputapahtuma 4T Summit 14.9.2022

Tulevaisuuden työelämätaitoja ja oppimisen iloa online-tapahtumassa Perttu Pölösen luotsaamana

Mitkä taidot ovat työelämässä onnistumisen kannalta merkityksellisimpiä? Miten jaksan muuttuvassa työelämässä tänään ja huomenna? 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -onlinetapahtumassa pureuduimme näihin teemoihin futuristi Perttu Pölösen luotsaamana. Keynote-puhujana Henri "Henkka" Hyppönen, asiantuntijana Filosofian Akatemian Kirsi Polvinen - ja paljon muuta. Katso tallenne!

  4T Summit 2023

  Vuoden 2023 4T Summit järjestetään 6.9. - Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

  Työelämän jatkuva ja entisestään kiihtyvä muutos edellyttää meiltä koko ajan uusien taitojen oppimista. Se voi olla samaan aikaan sekä inspiroivaa ja kutkuttavaa, mutta myös ahdistavaa ja turhauttavaa.
   
  Millä taidoilla on merkitystä työelämässä nyt ja tulevaisuudessa, ja missä kulkee raja jatkuvan kehittymisen ja oman jaksamisen välillä? Miten pärjään muuttuvassa työelämässä tänään ja huomenna?

  Näitä kysymyksiä pohdittiin 14.9.2022, kun 4T Summit – Tunteet, taidot, työelämä, tulevaisuus -verkkotapahtuman estradille saatiin mm. ihmisen paikkaa tekoälykaudella tutkiva tietokirjailija Henri ”Henkka” Hyppönen sekä elinikäistä oppimista ja tulevaisuuden osaamistarpeita käsittelevä futuristi Perttu Pölönen. Asiantuntijapuheenvuoron "Uteliaisuus ja oppimisen ilo tärkeänä työelämätaitona" kuulimme valmentaja Niina Hinkkaselta Filosofian Akatemiasta (Kirsi Polvisen sijasta).

  "Onko meillä tarvittavat taidot ja työkalut tulevaisuuden työelämään?" paneelikeskustelussa mukana olivat Perttu Pölönen, Niina Hinkkanen ja YTK-Yhdistyksen johtaja Ilona Kangas.

  Mukana myös Personal Brainer, Suomen kenties tunnetuin ääni: Reidar Wasenius sekä yllätysesiintyjä!​​​​​​​

  Katso tallenne

  Tallenne on katsottavissa Eduhouse-palveluun rekisteröityneille 14.03.2023​​​​​​​ asti.

  Jos et vielä ole rekisteröitynyt, toimi näin >>

  Ohjelma 2022

  klo 14.00 Tervetuloa tulevaisuuden työelämään  YTK-Yhdistys & Eduhouse

  klo 14.10 Uteliaisuus ja oppimisen ilo tärkeänä työelämätaitona – Kirsi Polvinen​

  Breikki: Pysy virkeänä​​

  klo 14.45 Ihmisen rooli tulevaisuuden työssä  Henri "Henkka" Hyppönen​​

  Breikki: Aivovenyttely

  klo 15.45 Onko meillä tarvittavat taidot ja työkalut tulevaisuuden työelämään? – paneelikeskustelussa Perttu Pölönen, Kirsi Polvinen ja Ilona Kangas

  Puhujat 2022

  Henri Hyppönen

  Keynote: Henri "Henkka" Hyppönen

  Luovuus ja teknologia ovat tulevaisuuden ytimessä ja näihin asioihin on paneutunut myös Henri Hyppönen. Henri pohtii ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämistä ja auttaa ymmärtämään mitä kaikkea luovuudesta ja tulevaisuudesta tulisi ottaa huomioon jo tässä hetkessä. Henriä innostaa muun muassa tämän ajan ihmisyyden renessanssi ja se kuinka voimme kehittää yhteistä tulevaisuuttamme, jossa ihmiskunta ja teknologia tukevat toisiaan.​​​​​​​

  Perttu Pölönen

  Keskustelua luotsaamassa Perttu Pölönen

  Perttu on futuristi ja tietokirjailija, joka on kirjoittanut menestysteokset Tulevaisuuden lukujärjestys sekä Tulevaisuuden identiteetit. Vuonna 2018 Euroopassa 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon valittu moniosaaja on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen.

  Kirsi Polvinen Filosofian Akatemia henkilökuva

  Uteliaisuus ja oppimisen ilo tärkeänä työelämätaitona: Kirsi Polvinen - Filosofian Akatemia

  Kirsi Polvinen (FM)  on tutkijataustainen organisaatiokehittäjä ja valmentaja, jonka erityisosaamista ovat autonomian lisääminen työn muotoilun keinoin ja organisaatioiden läpinäkyvyyden sekä johdon ja henkilöstön välisen dialogin kehittäminen. Kirsi uskoo, että jokainen työntekijä ansaitsee tulla kohdatuksi arvostavalla tavalla – jokaisessa on potentiaalia, joka pääsee täysin esille vasta kannustavassa ja mahdollistavassa ilmapiirissä.​


  Yhteistyössä YTK-Yhdistys & Eduhouse

  Kaikille avoimen huipputapahtuman lisäksi YTK-Yhdistys tarjoaa jäsenilleen veloituksetta yhdessä Eduhousen kanssa laajan Työelämän verkkokoulutuskirjaston, jolla huolehdit työelämäsi tärkeimmästä pääomasta, osaamisestasi! Käytössäsi on tuhansia verkkokoulutuksia digitaidoista johtamiseen ja erilaisiin työelämätaitoihin, huippupuhujien luentoja sekä vuorovaikutteisia etäkoulutuksia reaaliajassa.

  Lisäksi #4TSUMMIT -tapahtuman tallenne on rekisteröityneiden käyttäjien katsottavissa Eduhousen palvelussa tapahtuman jälkeen.

  eduhouse logo

  Rekisteröidy OMA+ -palvelun kautta nyt, niin saat veloituksetta tämän normaalisti 147 €/kk maksavan verkkokoulutuskirjaston käyttöösi!

  Osallistu arvontaan

  Rekisteröidy verkkokoulutuskirjaston käyttäjäksi OMA+:ssa 8.9.-31.10.2022 välisenä aikana ja olet mukana 100 € arvoisen GoGift superlahjakortin arvonnassa!

  Katso ohjeet!
  Arvonnan säännöt >>


  Treenaa työelämätaitojasi ja jaksat paremmin niin työssä kuin vapaalla

  Haluaisitko, että töiden jälkeen sinulla olisi enemmän energiaa muillekin asioille, harrastuksille, perheelle ja liikunnalle? Niin mekin! Siksi tarjoamme sinulle työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen Eduhousen monipuolisten verkkokurssien avulla, kokeile esimerkiksi:

  Ja paljon muuta, esimerkiksi:

  • Suomalaiset ovat Excel-kansaa, sillä kirjaston Excel-koulutukset ovat kärjessä viikosta toiseen! Tarvitset sitten koulutusta perusteista tai päivitystä syvempään täsmäosaamiseen, täältä sitä löydät! Tai jos mielessäsi siintää polku kohti esimies- tai johtotehtäviä, täältä löydät koulutusta, jolla vakuutat ­sekä esihenkilösi että tulevat johdettavasi. Esimerkiksi: Motivaation johtaminen tai onnistuminen etä- ja hybridijohtamisessa.
  • Kouluttajavetoiset vuorovaikutukselliset etäkoulutukset voivat maksaa jopa tuhansia euroja, mutta näihinkin pääset osallistumaan veloituksetta! Esimerkiksi Adoben Photoshop ja Illustrator -koulutukset tai projektinhallinnan perusteet.
  • MySpeaker-puhujatoimiston listoilla olevat huiput ovat tunnetusti kallista porukkaa ja pääsy heidän esityksiinsä voi maksaa satoja euroja. Vaan ei sinulle, sillä verkkokoulutuskirjastosta löydät myös live-webinaareja tämän hetken puhuttelevimmista työelämäteemoista!​​​​​​​

  Janoatko lisää? Syvenny aiheeseen Pertun kanssa podcastissa!

  Perttu Pölönen

  Kuuntele: Avoin työlle -podcast

  Syvenny tulevaisuuden työelämätaitoihin Perttu Pölösen kanssa ja kuule vieraiden kiinnostavat tarinat Avoin työlle -podcastissa. Lue lisää aiheista ja vieraista!​​​​​​​


  Katso myös:


  päivitetty15.9.2022

  Linkki kyselyyn