Juho Toivola.

Tule webinaariin ja ota LinkedIn haltuun!

Kaipaatko LinkedIn-sparrailua? Mitä olet aina halunnut tietää ja kysyä? Kouluttaja, LinkedInin ammattikäyttäjä ja työ- ja organisaatiopsykologi, Juho Toivola vastaa webinaarissa osallistujien ennalta lähettämiin kysymyksiin ja antaa käytännöllisiä vinkkejä LinkedInin haltuunottoon. Tule mukaan keskustelemaan webinaariin! Pääset samalla mukaan heti alkumetreillä Juhon kattavaan LinkedIn-kokonaisuuteen, joka webinaarin jälkeen jatkuu LinkedIn haltuun –videosarjalla.

Webinaarissa 16.2. klo 18–19 keskustellaan LinkedInin haltuunotosta osallistujien ennakkokysymysten pohjalta ja perehdytään LinkedInin maailmaan profiilin luomisesta verkostoitumisen periaatteisiin, käyttäjänä aktivoitumiseen ja omien julkaisujen ideointiin.

Webinaarissa opit esimerkiksi:

  • Minkälainen on toimiva profiili ja kiinnostava esittelyteksti?
  • Miten rekrytoijat hyödyntävät LinkedIniä?
  • Mitä työnhakijan kannattaa LinkedInissä tehdä edistääkseen työllistymistään?
  • Minkälaisia julkaisuja LinkedInissä kannattaa tehdä ja miten pääsen julkaisukynnyksen yli?
  • Miten ja kenen kanssa LinkedInissä kannattaa verkostoitua?
  • Miten tuon osaamiseni esiin LinkedInissä?

Nyt voit siis itse vaikuttaa webinaarin sisältöön ja osallistua vuorovaikutteiseen keskusteluun! Ilmoittaudu mukaan, jätä oma kysymyksesi meille ja ota LinkedIn haltuun! 

Miten webinaariin osallistutaan:

1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa.

2. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin.

Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

3. Jätä rekisteröitymisen jälkeen ennakkokysymyksesi kyselylomakkeelle, joka avautuu rekisteröitymissivun alareunasta. Kysymyksiä voi jättää myös Facebookissa tai Instagramissa @ytkyhdistys tai Facebookin Virittämö-ryhmässä.

4. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat taustalta.

Mitä jos et pääse mukaan livenä?

Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden ajan.

Juho Toivola LinkedIn kouluttaja YTK-Yhdistys webinaari

Juho Toivola on työ- ja organisaatiopsykologi ja Suomen tunnetuimpia LinkedInin ammattikäyttäjiä. Hän auttaa työkseen työnantajia, työntekijöitä ja työnhakijoita toimimaan fiksummin työmarkkinoilla. Menestyneenä yrittäjänä Juholla on vahvaa kokemusta myös modernista myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Juhon puheenvuoroja ja koulutuksia on kiitelty paitsi hyödyllisinä, niin myös hauskoina.

Linkki kyselyyn