Nuori mies tuulettaa voimiensa tunnossa IamRemarkable työpaja yhteistyössä YTK-Yhdistys ja Google

Ilmoittaudu mukaan uuteen #IamRemarkable-työpajaan ja opi markkinoimaan osaamistasi

Tarvitsetko tukea työnhakuun ja oman osaamisesi esille tuomiseen? Ilmoittaudu mukaan 7.5. järjestettävään #IamRemarkable-työpajaan, jossa opit markkinoimaan osaamistasi kokeneiden fasilitaattoreiden johdolla!

Haemme 50 innokasta osallistujaa uuteen #IamRemarkable -verkkotyöpajaan, jossa perehdytään oman osaamisen markkinointiin työelämässä. Valitettavasti jouduimme siirtämään työpajan alkuperäistä ajankohtaa sairastapauksen vuoksi. Työpajan uusi ajankohta on 7.5. klo 9-10:30 ja ilmoittautuminen on nyt avoinna! Aiemmin ilmoittautuneet ovat saaneet henkilökohtaisen kutsun uuteen työpajaan. 

#IamRemarkable -työpajassa:

  • opit oman osaamisen markkinoinnin tärkeydestä työelämässä ja vapaalla
  • löydät uusia tapoja ja työkaluja osaamisesi ilmaisuun
  • pääset haastamaan ennakkoluuloja ja sosiaalisia normeja, joita oman osaamisen markkinointiin liittyy

Tarvitset vain verkkoyhteyden, kynää ja paperia sekä rauhallisen paikan osallistuaksesi työpajaan.

Googlen #IamRemarkable -aloitteen tavoitteena on, että naiset ja muut aliedustetut ryhmät voimaantuvat arvostamaan sekä jakamaan omia saavutuksiaan ja osaamistaan - töissä ja vapaa-ajalla. Erityisesti suosittelemme työpajaa, jos haluat parantaa itsevarmuuttasi työelämässä ja työnhaussa sekä kasvattaa työmarkkina-arvoasi uudella tavalla.

Työpajan fasilitaattorit

Eva Mantila, Manager, Brand & Reputation, Google Northern Europe

​​​​​​​Eva Mantila, Senior Consultant, Rud Pedersen Public Affairs

Evalla on yli vuosikymmenen kokemus markkinoinnin ja liiketoiminnan johtotehtävistä kansainvälisistä yrityksistä sekä organisaatioista. Monimuotoisuuden vahvistaminen työelämässä on Evan henkilökohtainen tavoite ja hän on urallaan mm. perustanut naisten ammattiverkoston ja fasilitoi #IamRemarkable -työpajoja. Eva työskentelee tällä hetkellä seniorikonsulttina Rud Pedersen Public Affairsilla sekä vapaana konsulttina Iona&Co:lla.

Yacine Samb, Growth Marketing Manager, Google Northern Europe

Yacine Samb, Growth Marketing Manager, Google Northern Europe

Yacine auttaa yrityksiä navigoimaan ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Hän suhtautuu intohimoisesti monimuotoisuuteen ja sen arvoon organisaation pitkän tähtäimen taloudellisen menestyksen tukena. Yacine työskentelee Googlen monimuotoisuuden johtajana sekä neuvonantajana voittoa tavoittelemattomassa Ambitious Africa-järjestössä.

Yhteistyössä Google

Grow with Google -koulutukset ovat osa uutta Grow with Google -yhteistyötä, jolla haluamme tarjota jäsenillemme räätälöityjä monipuolisia koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia verkossa. Google tekee ympäri maailmaa yhteistyötä ihmisten verkossa toimimisen kehittämiseksi. Yhteistyöllä autamme jäseniämme kasvattamaan työelämätaitojaan ja onnistumaan työelämän käänteissä. Nämä ilmaiset kurssit on räätälöity vain YTK-Yhdistyksen jäsenille.

#IamRemarkable -aloitteen tavoitteena on, että naiset ja muut aliedustetut ryhmät voimaantuvat arvostamaan sekä jakamaan omia saavutuksiaan ja osaamistaan - töissä ja vapaa-ajalla.

  • 82% osallistuneista kokee olonsa itsevarmemmaksi osallistuttuaan työpajaan
  • 180 000 osallistujaa, 140+ maassa, yli 14 0000 työpajaa järjestetty, yli 7000 fasilitaattoria
  • Yli 800 yritystä ja organisaatiota on ottanut #IamRemarkable -työpajan osaksi toimintojaan edistääkseen monimuotoisuutta toiminnassaan


Linkki kyselyyn