Workdaydesigners työelämän muotoilutoimisto uramuotoilu webinaari

Tule mukaan oppimaan Uramuotoilun ABC -webinaariin 6.10.

Mitä on uramuotoilu? Miksi siitä voisi olla hyötyä nyt juuri sinulle? Miten voit edistää omaa uraa ja työllistymistä muotoilun keinoin? Ilmoittaudu webinaariin oppimaan lisää!

Maailma muuttuu ja työelämä on myllerryksessä. Oma ura on otettava aktiivisesti omiin käsiin. Muutos on uuden oppimista, sopeutumista ja uusien mahdollisuuksien tutkimista. Muutoksen toteuttaminen ja siihen liittyvien mahdollisuuksien näkeminen ei kuitenkaan aina ole helppoa. Muotoiluajattelu tarjoaa ura-ajattelun tukemiseen ja nopeasti muuttuvilla työmarkkinoilla suunnistamiseen konkreettisia työkaluja ja ajattelun välineitä.

Uramuotoilun ABC -webinaarissa 6.10. klo 9–10 perehdymme yhdessä työelämän muotoilutoimisto Workday Designersin Paula Helteen opastamana uramuotoilun perusteisiin.

Webinaarissa opit:

  • Miksi muuttuvassa työelämässä tarvitaan uudenlaisia taitoja ja kykyä muotoilla omaa uraa
  • Konkreettisia työkaluja sekä uusia näkökulmia uran kehittämiseen muotoilun keinoin

Yhteistyökumppanimme: Workday Designers on työelämän muotoilutoimisto, joka auttaa ihmisiä ja organisaatioita työn murroksessa ja kehittää ihmislähtöistä työelämää muotoilun keinoin.

Kenelle webinaari on tarkoitettu: kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille

Miten webinaariin osallistutaan:

1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa, johon kirjaudutaan jäsennumerolla. 
Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeestä.

2. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin.
Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.

3. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat taustalta.

Mitä jos et pääse mukaan livenä? 
​​​​​​​
Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden ajan.

Paula Helle Workday Designers

Kouluttajasta:
Paula Helle (FM, yhteisöviestintä) on arvostettu organisaatioiden kehittäjä sekä muutosten, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän asiantuntija. Paula haluaa tehdä muutoksista ihmisen
kokoisia, koska muutos tapahtuu vain ihmisen ajattelun ja toiminnan muuttuessa. Paula on Workday Designersin kokenut ja pidetty kouluttaja ja fasilitaattori.

Linkki kyselyyn