webinaari etäkoulutus nainen tietokoneen äärellä

Tule mukaan Jatkuva oppiminen muuttuvassa työelämässä -webinaariin!

Haluaisitko vahvistaa omaa rooliasi osaamisesi kehittämisessä? Tuntuuko, että tarvitset apua osaamisesi tunnistamiseen? Mietitkö, miten saada välineitä jatkuvan kehittymisen avuksi? Hyppää mukaan ilmaiseen webinaariin kuulemaan, mitä osaamismuotoilulla olisi sinulle annettavana!

Jatkuva oppiminen muuttuvassa työelämässä -webinaarissa 27.1. klo 9–10 perehdymme Workday Designersin Paula Helteen kanssa osaamismuotoiluun ja jatkuvaan oppimiseen.

Webinaarissa opit:

  • tunnistamaan osaamisesi ja miten saada välineitä jatkuvan kehittymisen avuksi
  • konkreettisia työkaluja sekä uusia näkökulmia uran kehittämiseen

Yhteistyökumppanimme: Workday Designers on työelämän muotoilutoimisto, joka auttaa ihmisiä ja organisaatioita työn murroksessa ja kehittää ihmislähtöistä työelämää muotoilun keinoin.

Kenelle: kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille, suunnattu erityisesti toimistotyötä tekeville

Näin osallistut:

  1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa.
  2. Webinaari järjestetään Webinarjam-alustalla. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistusviestin ja osallistumislinkin.
  3. Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.
  4. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat taustalta.

Mitä jos et pääse mukaan livenä? 
​​​​​​​
Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne tulee live-webinaarin jälkeen katsottavaksi OMA+:ssa vuoden ajaksi.

Paula Helle.

Kouluttajasta:
Paula Helle (FM, yhteisöviestintä) on arvostettu organisaatioiden kehittäjä sekä muutosten, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän asiantuntija. Paula haluaa tehdä muutoksista ihmisen
kokoisia, koska muutos tapahtuu vain ihmisen ajattelun ja toiminnan muuttuessa. Paula on Workday Designersin kokenut ja pidetty kouluttaja ja fasilitaattori.

hyödynnä myös uusi jäsenetu: johtamismuotoilu-valmennus

Mietitkö työssäsi, miten saada jokainen tiimissäsi kukoistamaan ja hyödyntämään täyttä potentiaaliaan? Olet ehkä jo kuullut, että toimivin tapa ei ole käskeminen, vaan kuunteleminen ja työntekijöiden tarpeisiin vastaaminen. Mutta miten tämä tehdään käytännössä? 

YTK-Yhdistyksen jäsenenä saat nyt Johtamismuotoilu-valmennuksesta 20 prosentin alennuksen, lue lisää!

Linkki kyselyyn