etätyö etäyhteys webinaari läppäri vuorovaikutus koulutus

Tule mukaan Elämää etäyhteyksissä -webinaariin 26.11. ja opi, miten puhua kameralle (ja ihmisille sen takana)

Teemme etätöitä, haemme töitä etänä, opiskelemme etänä. Jopa vapaa-aika on monella siirtynyt etäyhteyksiin. Jännittääkö, kyllästyttääkö vai kaipaatko muuten vain vinkkejä etävuorovaikutukseen? Osallistu webinaariimme oppimaan lisää, huumoria unohtamatta!

Arkemme on muuttunut "uuden normaalin" ja etäyhteyksien myötä merkittävästi. Miten omaa läsnäoloa, vuorovaikutusta ja esiintymistä voisi kehittää esimerkiksi etätyössä, työnhaussa etänä, videokokouksissa tai etäopiskeluissa?

Elämää etäyhteyksissä -webinaarissamme 26.11.2020 klo 10–11 perehdymme yhdessä etävuorovaikutuksen perusasioihin ja haasteisiin erilaisissa työelämään liittyvissä tilanteissa – helposti lähestyttävällä ja inhimillisellä tavalla, huumoria unohtamatta!

Webinaarissa opit: 

 • miten olet ja esiinnyt luontevasti videolla
 • miten tulet toimeen jännityksen kanssa
 • mitä voit tehdä, jos kaikki ei menekään niin sanotusti putkeen
Helena Pöllänen kouluttaja puhuja koomikko

Kouluttaja: vuorovaikutuksen asiantuntija, stand-up koomikko ja ammattipuhuja Helena Pöllänen (FM, puheviestintä)

Helena on tehnyt puheesta itselleen ammatin kouluttajana, puhujana ja koomikkona. Kouluttajana Helena on keskittynyt mm. vahvaan vuorovaikutukseen, tuottavuuden ja yhteisymmärryksen lisäämiseen sekä vähemmän puhuttuun häpeä-teemaan, huumoria unohtamatta. Lue lisää!

Kenelle: Avoin kaikille YTK-Yhdistyksen jäsenille

Miten webinaariin osallistutaan:

 1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+-palvelussa, johon kirjaudutaan jäsennumerolla. Jäsennumerosi löydät jäsenkirjeestä.
 2. Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin.

  Muista hyväksyä webinaarialustan GDPR-asetukset ja sähköpostiviestit (GDPR terms and conditions & future communications), jotta saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta ja linkin webinaariin. Linkillä pääset liittymään webinaariin suoraan selaimesta tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos vahvistusviestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion. Jos et saanut vahvistusviestiä ja linkkiä, ilmoittaudu uudelleen.
 3. Suosittelemme käyttämään sekä ilmoittautuessa että webinaariin osallistuessa selaimena joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Webinaariin osallistuessa varmistathan, että internet-yhteytesi on hyvä (suosittelemme kiinteää yhteyttä) ja suljet muut ohjelmat taustalta.
 4. Mitä jos et pääse mukaan livenä? ​​​​​​​

  Ei huolta, voit ilmoittautua silti ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen. Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden ajan.

Ilmoittaudu tästä!

Tutustu muihin webinaareihimme!

Tule mukaan Virittämö FB-ryhmään webinaarin etkoille ja jatkoille!

Tietosuojaseloste

Linkki kyselyyn