Värikkäitä, pyöreitä karamelleja kuvassa.

Supertarjouksia sinulle Ikaalisten uudistuneista lomapaketeista

Heittäydy tanssin pyörteisiin tai viihdy stand up -keikalla Ikaalinen Spassa! YTK:n täysjäsenenä saat nyt huippualennuksia uudistuneista lomapaketeista, joihin sisältyy liput tanssi- tai stand up -keikalle. Myös täysjäsenten vakituinen alennus Ikaalinen Spa:ssa on nyt entistäkin parempi.

Tänä syksynä kannattaa suunnata parin vuorokauden rentouttavalle lomalle Ikaalinen Spa:han. Saat jopa yli -50 % supertarjouksia lomapaketteihin määrätyille päivämäärille. 

Stand Up -pakettiin sisältyy 2 vuorokauden majoitus kahdelle hengelle, aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö. Kokonaisuuteen kuuluu myös liput (2 kpl) stand up -keikalle maamme eturivin artistien esitykseen.  

Tanssipaketti kattaa 2 vuorokauden majoituksen kahdelle hengelle, sisältäen aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Pakettiin sisältyy liput (2 kpl) Keskiviikon Tähtitansseihin.  

YTK:n täysjäsenenä saat myös vakituisena etuna entistäkin enemmän alennusta yöpymisestä Ikaalinen Spassa. Täysjäsenten majoitusalennus on nyt -30 %.  

Lisätietoja ja etukoodisi löydät OMA+ -palvelusta.

Linkki kyselyyn