Erotu työnhaussa webinaari 30.9. YTK-Yhdistys yhteistyö Mazhr urasuunnittelu

Save the date! Järjestämme Erotu työnhaussa -webinaarin 30.9.

Kuinka voit loistaa työnhaussa ja edetä urasuunnittelussa hyödyntäen Mazhr-palvelun työkaluja? Saat käytännöllisiä vinkkejä webinaarissamme keskiviikkona 30.9.2020 – merkkaa siis jo päivä kalenteriisi, lisätietoa tulossa pian!

Koetko, että työnhaussa erottuminen on vaikeaa? Haluaisit varmasti kertoa kiinnostavasti osaamisestasi ja vahvuuksistasi, mutta oikeiden sanojen löytäminen on joskus haastavaa? Mietitkö, mitä sinun tulisi CV:ssä ja ”hissipuheessa” kertoa itsestäsi? Miksi se ehkä tuntuu hankalalta?

Näihin haasteisiin tartumme Erotu työnhaussa -webinaarissa yhdessä Mazhr-urasuunnittelupalvelun asiantuntijan kanssa keskiviikkona 30.9.2020 klo 10 – 10.45. Avaamme ilmoittautumisen lähempänä webinaarin ajankohtaa, joten pysy kuulolla!

Yhteistyökumppanimme webinaarissa on Mazhr – urasuunnittelun ja työnhaun palvelu, joka auttaa sinua erottautumaan työnhaussa.

Suurimmalla osalla työnhakijoista ja -tekijöistä ei Mazhr-tiimin kokemuksen mukaan ole ongelmana niinkään sanottavan tai osaamisen puute; kyse on ennemminkin selkeän struktuurin puuttumisesta, kun kerrotaan omasta osaamisesta.

Webinaarissa opit, kuinka hyödynnät Mazhr-palvelua:

  • Omien vahvuuksien tunnistamisessa
  • Oman osaamisen kuvaamisessa erottuvasti ja jakamisessa eri kanavissa
  • Itselle sopivien työpaikkojen löytämisessä

Erotu työnhaussa -webinaari

Kouluttaja: Antero Ojanaho, Mazhr Oy

Kesto: 45 minuuttia

Ajankohta: keskiviikko 30.9.2020 klo 10 – 10.45

Kenelle: YTK-Yhdistyksen jäsenille, jotka ovat lunastaneet jäsenetunsa ja tehneet Mazhr-palvelussa aloituspaketin (sis.Persoonallisuus ja työkäyttäytyminen sekä Motivaatio ja arvot -testit). Jäsenetukoodisi löydät YTK-Yhdistyksen OMA+ palvelusta.

Linkki kyselyyn