Luennon vetää hyvinvoinnin moniottelija Joni Jaakkola

Ruokailuko rakettitiedettä? Ilmoittaudu mukaan Joni Jaakkolan luennolle oppimaan ravinnon ja syömisen tärkeimmät kulmakivet

Harva aihe herättää yhtä voimakkaita tunteita ja mielipiteitä kuin ravinto ja syöminen. Moni onkin varsin hämmentynyt, mikä ravinnon osalta on "oikein" ja mikä "väärin" ja miksi siitä on tullut rakettitiedettä. Ilmoittaudu Optimal Performance -hyvinvointivalmennuksen toiselle luennolle: Ravinnon ja syömisen tärkeimmät kulmakivet 3.2.2022 klo 9-10!

Todellisuudessa terveyttä, hyvinvointia ja hyvää arjen jaksamista tukeva syöminen on kaikkea muuta kuin rajoittavaa, hankalaa ja monimutkaista. Tule mukaan luennolle kuulemaan mihin ravinnon osa-alueisiin sinun kannattaa panostaa edes hieman ja se tuottaa rentoa ja tuloksekasta painonhallintaa, hyvää jaksamista ja energistä arkea. 

Löydät ilmoittautumisen OMA+ > Webinaarit ja koulutukset > Live-webinaarit > Optimal Performance -verkkoluennot energisempään arkeen

YTK-Yhdistyksen tietosuojaseloste | Optimal Performance tietosuojaseloste

 1. Ilmoittaudu webinaariin OMA+ -palvelussa!
  Ilmoittautumiseen tarvitset sähköpostiosoitteesi, johon saat vahvistuksen ja osallistumislinkin. Tarkistathan myös roskapostikansion. Laita webinaari ja muistutus kalenteriisi.
 2. Osallistumislinkillä pääset webinaariin suoraan selaimesta tai mobiililaitteella. Suosittelemme ilmoittautumiseen ja webinaariin osallistumiseen selaimeksi joko Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Varmistathan, että internetyhteytesi on hyvä ja suljet muut ohjelmat.
 3. Mitä jos et pääse mukaan livenä?
  Tallenne on katsottavissa OMA+:ssa vuoden 2022 loppuun.

Optimal Performance -luennot ovat osa #työelämäkuntoon2022-kokonaisuutta. Luentojen teemat ovat:

 • 20.1.2022 klo 9 Uni ja palautuminen
 • 3.2.2022 klo 9 Ravinto ja syöminen
 • 17.2.2022 klo 15 Liikunta ja aktiivisuus
 • 3.3.2022 klo 15 Miten teet elämäntaparemontin ja saavutat tuloksia, jotka pysyvät?

Luennoilla sinua valmentavat Optimal Performance -valmennusyrityksen perustajat, hyvinvointialan moniottelijat ja onnistuneista elämäntaparemonteista intohimoisesti kiinnostuneet Kaisa ja Joni Jaakkola. Vuoden ensimmäiset neljä luentoa tammi-maaliskuussa vetää Joni Jaakkola. Järjestämme syksyllä neljä luentoa lisää, ja silloin kuullaan myös Kaisa Jaakkolaa. Kukin luento kestää noin tunnin. 

Lue lisää Optimal Performance -valmennuksista jäsenillemme!


Sinua voisi kiinnostaa myös

Linkki kyselyyn